Jobb, ha erről mé­lyen hall­gatsz! A te pasid sem akarja hal­lani!

Akad né­hány alap­vető téma, ami­ről egyet­len pasi sem szí­ve­sen hall, leg­fő­képp pedig nem sze­ret róla be­szél­getni. Ha jót akarsz ma­gad­nak, ke­rü­löd eze­ket, vagy könnyen ve­sze­ke­désbe tor­koll­hat egy ár­tat­lan cse­ve­gés.
A pasid csak ül fapofával, és egyáltalán nem akar beszélgetni? Lehet, hogy nem tetszik neki a téma, amit feldobtál. Van néhány alapvető tabu egy kapcsolatban, amit nem jó feszegetni, a férfiak pedig egyenesen kifutnának a világból, amikor meghallják. Ne vágd magad alatt a fát, és harmonikus lesz a kapcsolatod!

1. Titokban követed az exét a Facebookon!
A pasik feltételezik, hogy ezt teszed. Hidd el, ők is rápillantanak a tiédre néha. De nem kell erről beszélni.
 
2. A legjobb szex, ami valaha volt
Ezt a témát főleg akkor ne feszegesd, ha nem vele volt. De akkor sem jó boncolgatni a témát, ha vele. Mert azt gondolhatja csak azért mondod, hogy legyezgesd a hiúságát. Ezt tartsd magadban.
 
3. Nem az övé a legnagyobb pénisz, amit valaha láttál!
Nem a legbölcsebb dolog ezt a mondatot elengedni a férfi füle hallatára. Még ha viccesnek is találod a sztorit, hogy egyszer randiztál egy a pasival, akinek a nadrágja úgy dudorodott, hogy ilyet még soha nem láttál.
A pasik szeretik azt gondolni, hogy az egyetlen hímnemű, akivel előttük volt dolgod, az Ken.
 
4. Utálod a kedvenc pólóját!
Mindenkinek van egy imádott pólója, amihez valamilyen szép emlék köti, de igencsak viseletes már. Száz éve vette egy szuper nyaraláson a haverjaival, vagy egyszerűen csak a gimi óta ez a kabalapólója. Viseld el. Ekkora áldozatot igazán hozhatsz a kapcsolatotokért.
 
5. Utálod a legjobb barátját!
Nagyon jó indokkal kell rendelkezned, de hidd el, biztosan nem lesz jó vége.

6. Utálod a szüleit!
Beszélhettek róla, ha ő is utálja őket. De akkor is csak óvatosan és megfontoltan, mert szintén rizikós terület.
 
7. Valaki fel akart csípni, de te nem adtad meg a számod!
Ilyenekkel ne dobálózz. Oké, hogy legyezgeti a hiúságod, és neked nagyon jól esik, de ezt inkább a barátnőiddel oszd meg. Egyáltalán nem fogja értékelni a pasi, hiszen egy kapcsolatban alap, hogy nem adod meg másnak a számod, és nem csalod meg.
 
620x0 def02
 
8. Megjátszottad az orgazmust!
Ezt tényleg jobb, ha a sírba viszed magaddal. Semmilyen ok nem támaszthatja alá a cselekedeted a pasi szemszögéből nézve. Nem mondhatod, hogy csak azért csináltad, hogy gyorsabban vége legyen, vagy te nem hangolódtál rá, de azt akartad, hogy neki jó legyen.

    Az EU szabályozásnak megfelelően értesítenünk kell Téged. Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk Megértettem!