Jobb, ha erről mé­lyen hall­gatsz! A te pasid sem akarja hal­lani!

Akad né­hány alap­vető téma, ami­ről egyet­len pasi sem szí­ve­sen hall, leg­fő­képp pedig nem sze­ret róla be­szél­getni. Ha jót akarsz ma­gad­nak, ke­rü­löd eze­ket, vagy könnyen ve­sze­ke­désbe tor­koll­hat egy ár­tat­lan cse­ve­gés.
A pasid csak ül fapofával, és egyáltalán nem akar beszélgetni? Lehet, hogy nem tetszik neki a téma, amit feldobtál. Van néhány alapvető tabu egy kapcsolatban, amit nem jó feszegetni, a férfiak pedig egyenesen kifutnának a világból, amikor meghallják. Ne vágd magad alatt a fát, és harmonikus lesz a kapcsolatod!

1. Titokban követed az exét a Facebookon!
A pasik feltételezik, hogy ezt teszed. Hidd el, ők is rápillantanak a tiédre néha. De nem kell erről beszélni.
 
2. A legjobb szex, ami valaha volt
Ezt a témát főleg akkor ne feszegesd, ha nem vele volt. De akkor sem jó boncolgatni a témát, ha vele. Mert azt gondolhatja csak azért mondod, hogy legyezgesd a hiúságát. Ezt tartsd magadban.
 
3. Nem az övé a legnagyobb pénisz, amit valaha láttál!
Nem a legbölcsebb dolog ezt a mondatot elengedni a férfi füle hallatára. Még ha viccesnek is találod a sztorit, hogy egyszer randiztál egy a pasival, akinek a nadrágja úgy dudorodott, hogy ilyet még soha nem láttál.
A pasik szeretik azt gondolni, hogy az egyetlen hímnemű, akivel előttük volt dolgod, az Ken.
 
4. Utálod a kedvenc pólóját!
Mindenkinek van egy imádott pólója, amihez valamilyen szép emlék köti, de igencsak viseletes már. Száz éve vette egy szuper nyaraláson a haverjaival, vagy egyszerűen csak a gimi óta ez a kabalapólója. Viseld el. Ekkora áldozatot igazán hozhatsz a kapcsolatotokért.
 
5. Utálod a legjobb barátját!
Nagyon jó indokkal kell rendelkezned, de hidd el, biztosan nem lesz jó vége.

6. Utálod a szüleit!
Beszélhettek róla, ha ő is utálja őket. De akkor is csak óvatosan és megfontoltan, mert szintén rizikós terület.
 
7. Valaki fel akart csípni, de te nem adtad meg a számod!
Ilyenekkel ne dobálózz. Oké, hogy legyezgeti a hiúságod, és neked nagyon jól esik, de ezt inkább a barátnőiddel oszd meg. Egyáltalán nem fogja értékelni a pasi, hiszen egy kapcsolatban alap, hogy nem adod meg másnak a számod, és nem csalod meg.
 
620x0 def02
 
8. Megjátszottad az orgazmust!
Ezt tényleg jobb, ha a sírba viszed magaddal. Semmilyen ok nem támaszthatja alá a cselekedeted a pasi szemszögéből nézve. Nem mondhatod, hogy csak azért csináltad, hogy gyorsabban vége legyen, vagy te nem hangolódtál rá, de azt akartad, hogy neki jó legyen.
×
×

    Az EU szabályozásnak megfelelően értesítenünk kell Téged. Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk Megértettem!