5 ok, amiért ne hagyd el azt, aki megcsalt

Ami­kor meg­csal­ják az em­bert, haj­la­mos rög­tön ha­lá­los íté­le­tet hozni, és esélyt sem adni a foly­ta­tás­nak. Hir­te­len fel­in­du­lás­ból, hoz­hatsz el­ha­mar­ko­dott dön­tést, de ér­de­mes hig­gad­tan át­gon­dolni né­hány dol­got. Mu­tat­juk!

Ha megcsaltak, összetört a szíved, már soha nem lesz semmi ugyanolyan, mint régen. Elveszett a bizalom és maradt a düh, a megbántottság és az örök kétely. Azonban tényleg érdemes eldobni magadtól mindent, amit eddig felépítettetek? Megmutatjuk, mi az az 5 ok, amiért érdemes átgondolni és talán folytatni!
 
620x0 dcfa1
 
1. Ha házasok vagytok, megfogadtátok, hogy jóban, rosszban!
Hacsak nem írtatok a házassági fogadalmatokba valami kiskaput, akkor bizony a jóban, rosszban ezt is tartalmazza. A megcsalás lehet ugyanolyan megoldandó probléma, mintha mondjuk egy baleset következtében az egyikőtök lebénul. Persze ez nem arra vonatkozik, hogy folyamatosan van valakije melletted, de ha egyszeri botlásról beszélünk, dolgozhattok együtt a kapcsolatotok megjavításán.
 
2. Értékeld a jó tulajdonságait!
A párkapcsolat sokkal több mindenről szól, mint a szex. Emlékezz rá, hogy miért szerettél bele. Ismeritek egymást kívül, belül.Közös az érdeklődésetek, és közösek a céljaitok. Imádod a rossz tulajdonságait is, már összecsiszolódtatok az évek során. Ritka manapság olyan embert találni, akivel tényleg leélnéd az életed. Megéri mindazt eldobni, amibe közösen eddig ennyi energiát ráfordítottatok?
 
3. Emlékeket és anyagiakat halmoztatok fel!
620x0 1 f517d
 
Csodás élményekkel gazdagodtatok egymás által, és rengeteg szép emlék köt titeket össze. Kidobnád az egészet a kukába? Megteheted.
Valószínű, hogy mással is hasonlóan boldog pillanatokat élsz majd át.
De talán egy esélyt, még adhatsz magatoknak. Arról nem is beszélve, hogy az anyagiak elosztása már olyan kellemes dolog.
 
4. Máson is osztozhattok, nem csak az anyagiakon!
 
620x0 2 46886
 
Ha házasok vagytok és gyerekeitek is vannak, érdemes komolyabban elgondolkozni, mielőtt meghoznád a súlyos döntést. A gyerekek felügyelete már bonyolult kérdés. Teljesen felborítani a családi életet, egyik héten itt, a másik héten ott, a lelki sérülésekről nem is beszélve. Igen, felmerülhet a kérdés: miért nem gondolt erre ő, amikor félrelépett? Jogos, de az már megtörtént. És hirtelen felindulásból nem szabad dönteni. Pláne, ha tényleg csak egyszeri hiba volt.
 
5. Erősebb lehet a kapcsolat, mint valaha!
 
620x0 3 d25e8
 
A hűség a kapcsolat egyik alappillére. Ha ez megborul nehéz újraépíteni a romokból a várat, de megéri. Ha ezt a próbát is túléli a kapcsolatotok, akkor mindent kibírtok majd. A bizalom visszaépítése nem kis feladat, viszont neked nem szabad szándékosan akadályoznod ezt. Közösen dolgozzatok az ügyön, hogy szorosabb legyen a kötelék köztetek, mint valaha.
 

    Az EU szabályozásnak megfelelően értesítenünk kell Téged. Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk Megértettem!