7 FURA DOLOG, AMIRE A PÁROD NEM FIGYEL AKÖZBEN

Ne aggódj és ne agyalj, csak élvezd! A pasid fütyül ezekre az apróságokra!

Természetes, hogy a nők általában kicsit szégyenlősebbek az ágyban, mint a pasik. De ne hagyd, hogy elrontsa a hangulatod az, hogy azon aggodalmaskodsz, hogy nézel ki, és jajj, mit gondol a pasi...Eláruljuk, mit gondol? Azt, hogy őrült vonzó vagy, és örül neki, hogy együtt lehet veled!

Ezek a dolgok viszont tuti hidegen hagyják:

1. Milyen hangokat adsz ki.
Engedd el magad, ha sikítani van kedved, hát sikíts! Nem hogy azt figyeli, milyen fura hangokat hallatsz, de még be is pörgeti, ha verbális visszajelzést is kap tőled.
2. Hogy lógnak a melleid.
Csak te figyelsz arra, milyen idétlenül csüngenek lefelé a cicijeid, ő egyrészt nem is ugyanabból a szögből látja, másrészt nem figyeli, és nem is zavarja. Az már inkább, ha ettől félve magadon hagysz egy pólót vagy melltartót.
3. Az élvező arcod.
Nem figyeli, milyen arcot vágsz, miközben elmész, mert vagy éppen koncentrál, hogy tartsa magát még pár másodpercig, vagy éppen veled együtt alél el a gyönyörtől. És igen, neki is fura az arca közben.
4. Pattik, szemölcsök, szúnyogcsípés, bőrhibák.
Még akkor sem, ha épp a popódon van...ő az összképet figyeli.
5. Mennyire izzadsz.
Ez maximum téged zavar, de ha hőgutát kapsz, valószínűleg neki is épp olyan melege van. Sőt, ha izzadsz, a tested több feromont bocsájt ki, ami még jobban beindítja. Nem baj, ha összetapad az izzadt testetek, utána majd beugrotok a zuhany alá egy közös fürdésre.
6. Narancsbőr.
Ugye te sem gondolod komolyan, hogy mikor épp téged gyömöszöl a kedvenc pózában, éppen azt figyeli, hogy az összenyomódott combodon hogyan rajzolódik ki a cellulitisz?!
7. Kósza szőrszálak, borosta.
Persze egy magára adó nő legyen ápolt, ne hagyja elburjánzani a dolgokat...de a pasikat nem érdekli, ha épp nem volt időd elmenni a kozmetikába, és ott van pár kósza szőrszál, vagy épp nem volt időd leborotválni a lábad a légyott előtt. Néha belefér! Örül, ha meztelenül láthat, egy kis szőr nem a világ vége!

További információk

    Az EU szabályozásnak megfelelően értesítenünk kell Téged. Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk Megértettem!