Mit vesz észre a nőn a pasi az első együtt­lét­kor?

Fel­mé­ré­sek sze­rint egy nő át­la­go­san hat órát tölt ké­szü­lő­dés­sel, mi­előtt elő­ször ágyba bújik az új pa­si­já­val.

De vajon, mit vesz észre mind­eb­ből a férfi? És min akad meg a szeme az első al­ka­lom­mal? El­árul­juk: nem a mé­reg­drága fe­hér­ne­műn


Az önbizalmad

Az első dolog, ami feltűnik egy férfinak, hogy hogyan állsz a szexhez, amikor leesnek rólad a ruhák. Hidd el, nem fogja észrevenni sem a szarkalábaidat, sem azt a kis úszógumit – azt viszont annál inkább, milyen magabiztos vagy az ágyban.


A mozdulataid

A férfiak igenis szeretik, ha átveszed az irányítást az ágyban. Számukra azt az üzenetet hordozza, nagyon is tudod, mit akarsz, tudod, hogy lesz jó neked a szex. Ha mély benyomást akarsz tenni, próbáld ki ezeket a trükköket.

 

A szemed

Nem viccelünk, a legtöbb felmérés ezt hozta ki győztesnek. Vagyis ha csak egy dologra jut időd készülődés közben, az legyen a tökéletes szemsmink. És persze nézz a szemébe szex közben is.

Ripost.hu

További információk

    Az EU szabályozásnak megfelelően értesítenünk kell Téged. Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk Megértettem!