Férfiak, figyelem! Ennyiszer kell sze*elni az asszonnyal, hogy hű maradjon

Ezért lépnek félre a nők Ezért lépnek félre a nők

A megcsalás témakörének egyik nagy szakértője Gary Neumann párkapcsolati tanácsadó, aki „Die Wahrheit über das Fremdgehen“ (Ezért lépünk félre) című könyvének elkészítéséhez 400 nőt kérdezett meg, hogy megcsalták-e már a partnerüket – azaz szexeltek-e más férfival is, írja a Business Insider.
Az eredmény megdöbbentő volt: a nők 39%-a vallotta be, hogy félrelépett, írja a huffingtonpost.de.

Neumann azonban nem elégedett meg ennyivel, megkérdezte a nőket az okokról is. Gyakran kapta ugyanazt a választ: érzelmi és szexuális elégedetlenség volt a háttérben.

d730845c9d85604f5f4488f7cf14ec06 92538
Erre a 3 dologra van szükségük a párkapcsolatban


Ebből az is kiderült, mit várnak el a nők a boldog házasságtól, illetve mi készteti őket arra, hogy megcsalják a párjukat. A nőknek elsősorban 3 dologra van szükségük ahhoz, hogy boldogok legyenek:

1. Időre

30 perc már elég – ha naponta csak ennyi ideig beszélget egy pár egymással, akkor már sokkal kisebb a nők késztetése a félrelépésre. Nem véletlenül fontos a hölgyek számára a figyelem, hiszen így osztják meg a partnerükkel a gondjaikat és az örömeiket.

bbefa92b82af3d410f2f0c81540ed3b9 54428
Fogadjuk meg a szakértő tanácsait, és nem lép félre többet a párunk


2. Tiszteletre

Ez azt jelenti, hogy csodáljuk a saját feleségünket nőként, tanácsolja a férjeknek Neumann. „Bókoljunk minden nap legalább kétszer a párunknak, tiszteljük meg egy szál virággal vagy egy kedveskedő SMS-sel.

3. Figyelemre

A párunknak nagyon fontos, hogy figyeljünk rá, hogy meghallgassuk. Nem kell tanácsokat adnunk, hogyan viselkedjen a munkahelyén, vagy kinek van igaza a barátnőjével való vitában. Csak értsük meg, milyen helyzetben van - figyelmeztet Neumann.

A szexuális elégedettség szempontjából döntő, milyen gyakran szeretkezik egy pár. „A boldog nőknek havonta mintegy 10 alkalommal van részük szexben, a boldogtalanoknak kevesebb mint ötször.

Blikk.hu

További információk

    Az EU szabályozásnak megfelelően értesítenünk kell Téged. Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk Megértettem!