In­gye­nal­bér­le­tet kínál sze­*ért cse­rébe a volt me­ga­sztá­ros!

A két­ség­be­esett­nek tűnő férfi szo­bát és ver­se­ket is kínál a vál­lal­kozó kedvű je­lent­ke­zők­nek. A bi­zarr pár­ke­re­sés­ben az anyja is tá­mo­gatja!


Ingyenalbérletet kínál szexért cserébe a Megasztár egykori jelentkezője, a 30 éves Attila. A hirdetés szerint 18 és 35 közötti. romantikus lelkű hölgyet keres, akitől hosszú távú kapcsolatot is remél. A Blikk újságírónője jelentkezett a hirdetésre, hogy megtudja a férfi indítékait.

Nagyon romantikus vagyok, írok verseket neked, és vigyázok majd rád, ha odaköltözöl. Semmit nem kell fizetned a szerelmemért cserébe, aztán a szex is kialakul. Az ágyban csupán annyi kívánságom van, hogy a lány legyen felül. Jártam már örömlánynál, és jelentkeztek a hirdetésre is, de egy találkozó után nem jöttek többet


- mesélte szégyenlősen Attila, akiről kiderült, hogy postásként dolgozik, és korábban kipróbálta magát egy tehetségkutatóban, de sajnos már a válogatón kirostálták.

Az anyja is elkísérte

A mamával viszont nagyon szoros lehet a kapcsolata: a hirdetésben megadott telefonszámot is ő vette fel, majd fiát a bemutatkozó randevúra is elkísérte, és távolról figyelte az eseményeket.Sőt, korábban a Megasztár válogatóján is részt vett, éppen a fia előtt rúgta ki a zsűri...

Ripost.hu

További információk

    Az EU szabályozásnak megfelelően értesítenünk kell Téged. Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk Megértettem!