Fi­gyeld a régi sze­re­tőd! Ha ezt látod rajta, biz­tos vissza akar kapni!

Egy sza­kí­tás­nak sok ki­me­ne­tele lehet. Ma­rad­hat­tok ba­rá­tok, vagy soha többé nem áll­tok szóba egy­más­sal. Az is meg­es­het, hogy az egyi­kő­tök foly­tatni akarja. Így ve­he­ted észre, ha az exed újra téged akar!


Ezekből a jelekből biztosan megtudhatod, hogy az exed újra az ágyadba vágyik. A kérdés már csak az, hogy te készen állsz-e egy második menetre.


1. Nem mond semmit a magánéletéről!

Amikor beszéltek, egyáltalán nem mesél neked arról, hogy randizik-e, vagy lett-e új barátnője. Lehet, hogy nincs, de ha igen, semmiképpen sem akarja, hogy tudj róla.

2. Azt szeretné, hogy hiányozzon neked!

Ha állandóan arra utaló idézeteket vagy képeket oszt meg a Facebookon, hogy mennyire magányos, reméli, hogy te látod ezeket, és felkavar téged.

3. Felhív ok nélkül!

Sokkal gyakrabban hív, mint ami normális, még akkor is, ha barátok maradtatok. Ha sokszor csak minden ok nélkül telefonál, akkor képtelen elengedni.

4. Megtalálja a módját, hogy a közeledben legyen!

620x0 8e438

 

Ha találkoztok, sokat flörtöl veled, megérint vagy a füledbe suttog. Kicsit úgy viselkedik, mintha még mindig együtt lennétek.

5. Szeret nosztalgiázni!

Ha felhív, régi, boldog emlékeket idéz fel, vagy rágódik azon, vajon hol rontottátok el, és mennyire szeretett téged. (És még szeret is.)


6. Bizonygatja, hogy megváltozott!

1bc7515f069936a63474a7a116a593669653bbd5 15d8a


Elmondja, hogy szerinte mi volt a rossz, hol hibáztatok, és min kellene változtatni.

Amit pedig te nem szerettél benne, azon ő már javított, és pont olyanná vált, amilyenné szeretted volna.


7. Féltékeny!

Teljesen bekattan, ha mással flörtölsz, dühös lesz, ha egy pasiról beszélsz neki.

8. Állandóan belebotlasz!

Olyan helyekre jár, ahol nagy valószínűséggel összefuttok, vagy kideríti, hova fogsz menni, és ő is ott köt ki véletlenül.

Ripost.hu

További információk

    Az EU szabályozásnak megfelelően értesítenünk kell Téged. Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk Megértettem!