Vajna Timi elárulta, mivel teszi esténként boldoggá Andyt

Vajna Timi elárulta, mivel teszi esténként boldoggá Andyt

Vajna Timi kis betekintést engedett a magánéletükbe, a házasságukban kialakult szokásaikról mesélt.


Sok mindenről szó esett a Vajna Timivel folytatott interjú alatt, például azt is bevallotta, hogy lassan úgy érzi készen áll az anyaságra. A szépség mesélt arról is, hogy miképpen töltik a mindennapjaikat a férjével, sőt még azt is megtudhattuk,
elalvás előtt mit csinálnak a hálószobában.

 

20141204andy vajna bugyi nelkul szereti f38ff
Ez a szokás alakult ki Timi és Andy között
Fotó: Margitay Klára/Life.hu


Timi azzal kezdte, hogy ugyanolyan hétköznapi feleségként funkcionál otthon, mint bármelyik másik nő. Melegítőben jár-kel a házban, hiszen folyton fázik, és szívesen ül le beszélgetni, filmet nézni a férjével. Azt is elmesélte, hogy ennyi idő után már közös szertartásaik is kialakultak, amiből most egyet mi is megtudhatunk:

"Lefekvés előtt mindig átbeszéljük, mi történt velünk a nap folyamán. Aztán a férjem kér tőlem egy hátcsiklandozást, azt ugyanis imádja" - árulta el Timi a Story Magazinnak adott interjújában.
A fiatal feleség mostanában egész gyakran tesz közzé információkat a közösségi oldalain, a kedvelők nagy örömére. Nemrégen egy szállodai fotózásról töltött fel képet az Instagramra, ezután pedig a vakációzásáról is küldött egy üdvözlő fotót az itthoniaknak.

További információk

    Az EU szabályozásnak megfelelően értesítenünk kell Téged. Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk Megértettem!