Sílécekkel várják az új évet Berkiék

Sílécekkel várják az új évet Berkiék

A többi sztárral ellentétben, Berkiék nem menekülnek a hó és a hideg elől, hanem oda utaztak, ahol valódi havazást is lehet látni.


Hangulatos fotókat posztolt Berki Krisztián a közösségi oldalára. Párjával és kislányával, Natasával a Mátrába utaztak, itt pihenik ki a 2016-os év fáradalmait.A sztárcsalád férfi tagja arról is gondoskodott, hogy a hangulatnak megfelelő ételek kerüljenek az asztalra: lelkesen porciózza a kocsonya adagokat.


❄️❄️❄️❄️❄️ #kekes #1014 #berkinatasazselyke #aberki

A post shared by a berki 🇭🇺 (@berkikrisztian) on


Úgy tűnik a kislány is jó döntésnek tartja az utazást, hiszen boldogan játszik a hóban, amire sajnos a főváros közelében nincs lehetőségünk a túlságosan enyhe időjárás miatt.


https://www.instagram.com/p/BOkGJFhDnIY/


Természetesen a híres anyuka sem maradt ki a jóból, de nem csak a szűk család, hanem néhány barát is elkísérte őket az utazás során.

Más hírességek is szívesen utaznak az év végi időszakban, hiszen ilyenkor általában mindenkinek kevesebb a munkája, jut idő a kikapcsolódásra. Bódy Sylvi például extrém helyekre ment szörfözni, míg a Barátok közt sztárja édesanyjával látogatott Thaiföld egyik mesés részére.

További információk

    Az EU szabályozásnak megfelelően értesítenünk kell Téged. Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk Megértettem!