Jennifer Lopez új szerelme ellen lázadnak a rajongók

Jennifer Lopez új szerelme ellen lázadnak a rajongók

Cuki szerelmes fotót tett közzé Jennifer Lopez és Drake, de a rajongók nagyon indulatosan reagáltak a frissen kibontakozó románcra.


A szerelmesek éppen csak felvállalták a kapcsolatukat, de a legtöbben már azzal vannak elfoglalva, hogy vajon meddig fog tartani a románc. Sokan azt feltételezik, hogy tavasszal már sehol nem lesz a sztárok kapcsolata, pedig Jenniferre nem is jellemző, hogy futó kalandokba kezdene.

 

20160929jennifer lopez1 150d8
Jennifer Lopez új szerelmét nem támogatja a közvélemény
Forrás: Valerie Macon / AFP


Azt pletykálják Drakeről, hogy szándékosan mindig hírességeket választ maga mellé, hiszen legutóbb Rihannával ápoltak szorosabb kapcsolatot, aki ki is fejezte véleményét a friss szerelmesekről:

"Rihanna csalódott, mert ősszel még Drake-kel egy párt alkottak, most pedig már Lopezt tartja a karjaiban. A fiatal sztár jó kapcsolatban volt Jenniferrel, de mostmár nem követi őt az Instagramon, vagyis számára a barátság véget ért" - árulta el egy bennfentes a Mirrornak.


A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on


Jennifert is bőven érték támadások, nem csak a rappert. A kommentelők egy része szerint hiba volt összeállni az énekesnővel, mert úgy is hamarosan ki fogja dobni. Más vélemények szerint csak a hírnevüket akarják egymással erősíteni, és biztosan nincsenek valós érzelmek a háttérben.

Nem tudni, hogy a szerelem meddig fog tartani, de várható volt, hogy előbb utóbb felvállaják a kettejük közti kapcsolatot, ugyanis egyre többször mutatkoztak egymás társaságában, és ez mindenkinek feltűnt.

További információk

    Az EU szabályozásnak megfelelően értesítenünk kell Téged. Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk Megértettem!