Hi­he­tet­len aján­la­tot tett Dem­csák Zsu­zsa

Hi­he­tet­len aján­la­tot tett Dem­csák Zsu­zsa

A TV2 mű­sor­ve­ze­tője élő adás­ban hívta meg az ál­lami gon­do­zás­ból éppen csak ki­ke­rült fi­a­tal fiút, hogy a csa­lád­já­val töltse a szent­es­tét.


A látogatásból végül három tartalmas és tanúságos nap lett. Demcsák Zsuzsa ráadásul egy új ajánlattal is előállt.


A mi esténk így telt. Monopolyval, rengeteg töltött káposztával és nevetéssel. Mindenkinek kellemes pihenést kívánok!

Közzétette: Zsuzsa Demcsák – 2016. december 24.


"Életünk talán legszebb karácsonyát töltöttük Leonnal, amiért nagyon hálásak vagyunk mindannyian. Kicsit félszegen indult a „kaland”, de nagyon hamar feloldódott és három nap után úgy búcsúztunk tőle, mint egy családtagtól. Leon részt vett minden programban, mint például a közös kosarazás, és az édesanyám meglátogatása. Rengeteget társasoztunk és bízom benne, hogy a barátságunknak lesz folytatása is. Nem tudok, és nem is szeretnék beleszólni egy gyakorlatilag felnőtt ember életének alakulásába, de úgy vettünk búcsút, hogy felajánlottam neki egy lehetőséget.


Arra kértem, ha a sorsa úgy hozza, hogy Budapestre költözne, jussunk eszébe és lakjon nálunk
– mesélte a Ripost napilap csütörtöki számában a Mokka műsorvezetője, aki szeretné támogatni Horváth Leon törekvéseit, hogy a későbbiekben jogi aktivista lehessen...

További információk

    Az EU szabályozásnak megfelelően értesítenünk kell Téged. Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk Megértettem!