Új szerelme van Gáspár Lacinak

Új szerelme van Gáspár Lacinak

A há­rom­gyer­me­kes éne­kes új do­logba fo­gott: azt mondja, több lábon kell állni, hogy el tudja tar­tani csa­lád­ját.


Gáspár Laci részben szakmát váltott: átvette egy kecskeméti bisztró üzemeltetését, amit nagyon élvez. Nemcsak a személyzetet felügyeli, menüt állít össze, de zenél is a vendégeknek – írta meg a Blikk.
Gáspár Laci második otthonának tekinti a helyet, amit szépen kicsinosítottak. Egyelőre több a befektetése, mint a haszna, de nem bánja, reméli, később megtérül a pénz. Laci azt mondja: ez élete legújabb szerelme.
„Régi álmom volt, hogy legyen egy hely, ahol a barátokkal, családdal össze lehet jönni.

Jókat eszünk, iszunk, zenélünk és beszélgetünk. Ez most megvalósulni látszik, aminek nagyon örülök, úgy érzem, hogy ez a második otthonom" - mondta a lapnak az énekes. "Rá­adásul a húgom szakácsnak tanul, boldoggá tenne, ha a jövőben tudnék neki munkát biztosítani. Persze sok tennivaló van még a bisztróval, hogy életképes maradjon, és ne vigye, hanem hozza a pénzt."

Laci énekesként rengeteget vendéglátózott, így tudja, mit kell tennie. Borvacsorákat szervez, ő állítja össze a menüt, és olyan is volt, hogy gyűjtést szervezett rászoruló gyerekeknek.

További információk

    Az EU szabályozásnak megfelelően értesítenünk kell Téged. Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk Megértettem!