Nős kollégájáért hagyta el párját Kondákor Zsófi

Nős kollégájáért hagyta el párját Kondákor Zsófi

Ismét a Jóban Rosszban stábjából választott a színésznő. Kembe Sorelnek kislányt szült, most pedig az egyik családapával szűrte össze a levet Kondákor Zsófi.


Derült égből villámcsapásként jött a hír, hogy négy év után szakított a Jóban Rosszban álompárjának kikiáltott Kondákor Zsófi és Kembe Sorel. A színészek, úgy fest, valóban jók a szakmájukban, ügyesen titkolták, hogy válságba került a kapcsolatuk. Egy ideig csak a közvetlen környezetük tudott arról, hogy gondjaik vannak. Ám amikor feltűnt a színen a harmadik fél Zsófi részéről, a titok nem sokáig maradt titok...

 

1131553 kembe sorel kondakor zsofi 090 vi 47215
Négy éve vallották be, hogy szerelmesek egymásba. Kollégáik álompárként ismerték eddig őket... © Végh István


Sorel elárulta a Blikknek, nemrég elköltözött közös otthonukból, ám az okokról mélyen hallgatott. A lap tudni vélte: a színésznő életé­ben már feltűnt egy másik férfi. A Bors kiderítette, ki Zsófi titkos szerelme. Most sem ment messzire, amikor új férfi után né­zett, mivel a so­rozat színészgárdájából választott. Megtudtuk: a színésznő ismét egy, a Jóban Rosszban szériában szereplő kollégájába szeretett bele.

A dolog pikantériája, hogy a férfi családos, asszonya pedig vélhetően semmit sem sejt abból, hogy mi folyik a háta mögött, amikor a férfi elmegy otthonról... Hogy mióta tart a szerelem, azt nem tudni, de azt igen, hogy az újdonsült szerelmeseknek éppen ezért kellett titokban tartaniuk érzéseiket és kapcsolatukat, hiszen a férfit a családja várja haza.

– A stábban nyílt titok, hogy közük van egymáshoz. Mégis mindenki hallgat róla, mert az említett férfi családapa. Kínos helyzet, mert ha fény derül a kilétére, hatalmas botrány lesz. Persze azt mondják, hogy a szerelem ellen nem lehet tenni, de ha családokról van szó, gyerekekről, akkor azért kétszer meg kéne gondolni azt, mibe megy bele az ember – mondta el a Borsnak a Jóban Rosszban stábjának egyik, neve elhallgatását kérő tagja, aki nem tudja, hogy mióta tart a titkos viszony, de valószínűleg ez is hozzájárult ah­hoz, hogy megromoljon Zsófi és Sorel kapcsolata. Természetesen megkerestük az érintetteket.

 

1131555 kembe sorel kondakor zsofi vi dea6c
Kembe Sorel és Kondákor Zsófi útjai nemrég váltak külön. A Jóban Rosszban sorozatban kerültek közel egymáshoz © Végh István


Sorel szűkszavúan nyilatkozott, nem cáfolta, de nem is erősítette meg információnkat. – Ha van új szerelem, akkor sok boldogságot kívánok nekik! – zárta rövidre.

Sorelt és Zsófit kapcsolatuk kezdetén nem véletlenül kiáltották ki álompárnak. A Jóban Rosszban című tévésorozatban szerepeltek, szerelmüket, legalábbis ami a képernyőt illeti, a forgatókönyvírók alkották meg: karaktereiket összehozták, a verbuválás pedig olyan jól sikerült, hogy egyszer csak az életben is egymás karjaiban találták magukat. Végül 2012 decemberében bevallották, hogy pár hónapja egy párt alkotnak, a gólya pedig azonnal kopogtatott. A babát nem tervezték, de nagy szerelemben várták. Katja már három és fél éves, féltestvérét, a tízesztendős Benit a színésznő előző párja, a Kozmix együttesből ismert Lányi Lala neveli. A kisfiú Sorellel is megtalálta a közös hangot.

 

1131566 screen shot 2016 12 30 at 205814 4fff6
Pénteki kép Sorelről, lányával és Zsófi előző kapcsolatából született fiával


Olyannyira, hogy a színész-riporter meglehetősen gyakran viszi a két gyermeket közös programra. Így volt ez tegnap is, olvasó-riporterünk egy uszoda előtt botlott beléjük – a Borstól ját is a képért a tizenötezer forint –, azonban már Zsófi nélkül. Természetesen megpróbáltuk elérni Kondákor Zsófit is, ez azonban de eddig nem sikerült.

További információk

    Az EU szabályozásnak megfelelően értesítenünk kell Téged. Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk Megértettem!