Hajdú: Kibékültem Friderikusszal

A KÉT TÉVÉS EGY BELVÁROSI ÉTTEREMBE ÜLT BE TISZTÁZNI A NÉZETELTÉRÉSEKET A KÉT TÉVÉS EGY BELVÁROSI ÉTTEREMBE ÜLT BE TISZTÁZNI A NÉZETELTÉRÉSEKET

Budapest — Érdekes, sőt pikáns találkozó szemtanúja volt csütörtök kora este olvasó-riporterünk. Az egyik belvárosi olasz étteremben két régi ellenfelet, az egymással hónapok óta hadban álló Friderikusz Sándort (58) és Hajdú Pétert (41) pillantotta meg az ablak melletti asztalnál, a fotóért természetesen jár a 10 ezer forint.
"Egymással szemben ültek, Fridi baseballsapkát viselt, de így is sokan felismerték. Hajdú komoly arckifejezéssel hallgatta vacsorapartnerét, aki olykor hevesen gesztikulált és a mobiltelefonján mutatott valamit" – mesélte olvasó-riporterünk.

Hajdú Péter a Blikknek később kérdésünkre megerősítette, hogy találkozott a televíziós legendával.

"Igen, együtt vacsoráztam Friderikusz Sándorral. Normálisan elbeszélgettünk" – mondta kérdésünkre a producer-műsorvezető.

 

hI ktkqTURBXy8wZGVmNmUyMGVjNTYzMDMwZDc0MDBlODA2MDMxNmNmNS5qcGVnkZUCzQJsAMLD 8c315
HAJDÚ FRIDI MONDATAIN SÉRTŐDÖTT MEG, MÉG PERELNI IS AKARTA SÁNDORT /FOTÓ: RAS-ARCHÍVUM


A történet természetesen azért pikáns, mert ősszel a két képernyős még harcban-haragban állt egymással.

Friderikusz ugyanis az Indexnek adott interjújában több kollégájának is keményen nekiment, igaz, Hajdúval viszonylag finoman bánt, őt „csak” azzal vádolta meg, hogy kiszivárogtatta a sajtónak, miszerint a Napló című műsorban folytatja pályafutását.

Hajdút felháborította, hogy szivárogtatással vádolják, és a Blikknek elmondta, beperli kollégáját, akivel amúgy is vannak elszámolási vitái. Annak idején, amikor a tévés otthagyta a ­TV2-t, az Összezárva Friderikusszal című műsorból is kiszállt, amelynek Hajdú volt a producere. A díszlet elkészült, a munkatársakat ki kellett fizetni, ám az új évad adásait soha nem forgatták le.

"Van egy korábbi ügyünk a közös munka kapcsán, amiről eddig nem beszéltem, a szakmai tisztelet és alázat miatt gondoltam úgy egészen mostanáig, hogy benyelem azt a 3,8 millió forintot, amit nem fizetett ki a stábnak. A produkció munkatársait hónapokkal ezelőtt kártérítettem" – mondta akkor Hajdú. Azt is hozzátette, hogy Fridi egymilliós „kártérítést” ajánlott neki, ám ő ezt nem fogadta el.

"Megállapodtunk abban, hogy megpróbáljuk rendezni a dolgainkat. Perelni nem fogok, ez most már biztos. Békülünk, de ennél több nem tartozik senki másra" – szögezte le Hajdú Péter.

Friderikuszt is megkeres­tük a találkozóval kapcsolatban, ám ő nem kívánt nyilatkoz­ni.

További információk

    Az EU szabályozásnak megfelelően értesítenünk kell Téged. Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk Megértettem!