Így állt talpra Jakupcsek Gabriella

Így állt talpra Jakupcsek Gabriella

Jakupcsek Gabriella nem érezte, hogy veszélyben van. Imádta a műsorait, de ott kellett hagynia őket, mert egy éve váratlanul elküldték a köztévétől. Példás, ahogyan sikerült talpra állnia.


Jakupcsek Gabriella nagy sikerrel vezette a Ridikült, és közkedvelt csapatkapitánya volt a Magyarország, szeretlek című műsornak. Ám tavaly, néhány nappal karácsony előtt, váratlanul kirúgták a köztévétől, csoportos létszámleépítés címszóval. A műsorait Dióssy Klári és Tatár Csilla vették át.

Megingott a lába alatt a talaj, és Jakupcsek Gabriella bele is betegedett a történtekbe. Sok találgatás látott napvilágot arról, hogy hol folytatja majd. Felröppent a hír, hogy átveszi Friderikusz Sándor helyét a TV2-n, de arról is cikkeztek, hogy visszatér a rádióba. De nem így történt, Jakupcsek Gabriella majdhogynem eltűnt a nyilvánosság elől. Hónapokig alig lehetett hallani felőle.


De mi van vele most? Egy évvel az MTVA-tól való távozása után újra jól érzi magát. Könyvet írt Megúszhatatlan címmel, ami ősszel jelent meg, és amit többek között a kislányával való beszélgetései, Emma kérdései inspiráltak. „Hogyan élj úgy, hogy ne halj bele” – erről szól a könyv, mint mondta. Ezen kívül különböző fontos események házigazdájaként is találkozhatunk vele. Azt, hogy Jakupcsek Gabriella visszatér-e a televízióba, még homály fedi, de most újra jól érzi magát a bőrében.

 

További információk

    Az EU szabályozásnak megfelelően értesítenünk kell Téged. Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk Megértettem!