Korda Gyuri bácsi: Sosem csal­tam meg Klá­ri­ká­mat!

Korda Gyuri bácsi: Sosem csal­tam meg Klá­ri­ká­mat!

Har­minc­négy éve él bol­dog há­zas­ság­ban Ba­lázs Klári és Korda György, akik idén meg is erő­sí­tet­ték es­kü­jü­ket.


A legendás táncdalénekes és felesége, Balázs Klári ma is szerelmesek egymásba, és nem titkolják, hogy koruk ellenére a mai napig megy a huncutkodás. Korda György azt sem titkolja: lett volna lehetősége a félrelépésre, sok nő megkörnyékezte korábban, de sosem csalta meg Klárikát.

 

620x0 6 358cb
Fotó: Markovics Gábor

„Hú, pedig mekkora szoknyapecér voltam, mielőtt megismertem a nejem” – mesélte az énekes. „Egy táncoslány sem maradt a lábán körülöttem... Imádtam mindig is a nőket, de akkoriban csak a szex volt fontos, ki is használtam az adódó lehetőségeket. De amióta összejöttünk Klárikámmal, nem érdekel más nő. Nem azt mondom, hogy nem is nézek rá más hölgyre, de sosem jutott eszembe megcsalni az én ma is gyönyörű feleségem. Arról nem beszélve, hogy elég nekem otthon teljesíteni, nemhogy még máshol felsüljek” – nevetett nagyot Gyuri bácsi.

További információk

    Az EU szabályozásnak megfelelően értesítenünk kell Téged. Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk Megértettem!