Első családi karácsony Csobot Adéléknál – mennyit változott az élete 2012 óta!

Első családi karácsony Csobot Adéléknál – mennyit változott az élete 2012 óta!

Csobot Adél még mindig nagyon fiatal. Viszont rengeteg dolog történt vele azalatt a négy év alatt, amióta megismertük. Vegyünk sorra néhány fontosabb mozzanatot, képekkel.


Csobot Adélt 2012-ben ismerhettük meg szélesebb körben, amikor jelentkezett (és bekerült) az X-Faktor harmadik szériájába. A 18 éves Adél látványos szettben érkezett a válogatóra, és még Malek Miklóst is kioktatta kissé, amikor nem tudta, hogy van Nagykároly. Végül egyébként az X-Faktor harmadik helyezettje lett.Később műsorvezetőként is kipróbálta magát az X-Faktor háttérműsorában, az AfterX-ben, valamint a Való Világ háttérműsorában, a BeleValóVilágban. 2014-ben az Alföldi Róbert által rendezett Az őrült nők ketrece című darabban pedig színházi szerepet is kapott.2015-ben is rengetegféle arcát ismerhettük meg, ugyanis Csobot Adél a Sztárban sztárban is szerepelt, ahol negyedik lett. Most pedig a Sztárban sztár +1 kicsiben zsűritagként láthatjuk februárig.


Istenes Bencével még 2012-ben, az X-Faktor alatt ismerkedett meg. A kapcsolatuk kezdetben nagyon viharos volt, hol szakítottak, hol pedig újra összejöttek...
2016 májusában megszületett Istenes Bencével közös kisfiuk, Nátán. Csobot Adél, a 22 éves énekesnő immár boldog anyuka. Ez az első karácsonyuk hármasban.


 

További információk

    Az EU szabályozásnak megfelelően értesítenünk kell Téged. Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk Megértettem!