Szerelem volt első látásra. Nem hiszed el, kibe habarodott bele Koós János

Szerelem volt első látásra. Nem hiszed el, kibe habarodott bele Koós János

Koós miatt szakított rendező párjával a színésznő.


Még a hatvanas években történt, hogy Koós János és Fodor Zsóka összejöttek. Mindkettőjük részéről szerelem volt első látásra. Rövid, de annál romantikusabb kapcsolat volt közöttük. A pályakezdő színésznő rajongott az akkor már a nők bálványának számító Koósért, aki ebben az időben a sikerei csúcsán volt. A fellángolás olyan erős volt, hogy Fodor Zsóka az énekes miatt szakított rendező szerelmével.

 

tGVktkqTURBXy82NjM5YWUyNGUxZTMwNzQ1NmQ1NWQ2ZGQ4MTA0ZTQyOC5qcGVnkZUCzQJsAMLD b37e3


– Szegény már meghalt, és szerintem Jani sem tudja, hogy akkor én miatta szakítottam a barátommal. Azért ő is hozott áldozatot ezért a kapcsolatért. Például hamarabb hazautazott egy külföldi koncertről csak azért, hogy előbb találkozhassunk. Rendszeresen több száz kilométert utaztunk az ország egyik szegletéből a másikba, csak hogy láthassuk egymást – mesélte a Kiskegyednek a színésznő.

És bár először nagy lánggal égett ez a szerelem, mégis rövid időn belül kihunyt. Pedig úgy tűnt, komoly a kapcsolatuk, aztán mégis egyik pillanatról a másikra mégis hirtelen véget ért. Zsóka nem akart hozzámenni Koóshoz, de az énekes sem akart megnősülni. Az énekes ezután jött össze későbbi feleségével, Dékány Saroltával, akinek a mai napig jó a kapcsolata a férje előző szerelmével, Fodor Zsókával. De az énekes és a színésznő is jó kapcsolatban maradtak, és kölcsönösen tudnak örülni, amikor valahol újra találkoznak.

További információk

    Az EU szabályozásnak megfelelően értesítenünk kell Téged. Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk Megértettem!