Verekedés szakította félbe a Neoton-koncertet

Verekedés szakította félbe a Neoton-koncertet

Félbe kellett szakítani a Neoton Família évadzáró koncertjét az Érd Arénában. Az együttes és a nézők sem értik, hogy hogyan történhetett ilyen eset.


A Neoton Família koncertjének nagyjából a felénél a nézők és a zenészek is arra lettek figyelmesek, hogy valami rendkívüli történik a nézőtéren. Több ittas fiatal ugrott egymásnak, a közel állók zenei élményét a pofonok csattanása zavarta meg. Még a zene is leállt egy időre.

„Meglepve vettem észre, hogy a Neoton-slágerek közben előbb hangzavar, majd kiabálás és dulakodás zajai vonják el a figyelmemet. Láttam, hogy közel a színpadhoz verekedés tört ki. A zenekar vezetője le is állította a muzsikálást, majd azt láttam, hogy kivonulnak a színpadról. Némi szünet után folytatódhatott csak a koncert, amelyen sajnos több ittas személy is dülöngélt. Nem értem, hogyan árulhattak az arénában alkoholos italokat vagy engedhettek be részeg embereket. Maguk a verekedők is alig álltak a lábukon, akiket végül is kivezettek” – mondta a Blikknek az egyik néző.A történtek előtt értetlenül áll Végvári Ádám is. „Lukács Andi billentyűssel ketten voltunk a színpadon, éppen a Gitárálom című dalomat játszottuk, amikor meg akartam énekeltetni a közönséget, de a küzdőtérről zajt hallottam. Alig láttam a reflektoroktól, de éreztem, hogy gáz lehet, mert biztonságiak rohantak be tőlünk nem messze. Gondoltam, verekedés tört ki, be is mondtam: Hagyjátok abba a bunyót! Ilyen még nem történt a fennállásunk ötven éve alatt, de szerencsére komolyabb baj azért nem esett, később folytathattuk a koncertet. Izgalmasan zárult a jubileumi évünk!” – mesélte az együttes frontembere.

További információk

    Az EU szabályozásnak megfelelően értesítenünk kell Téged. Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk Megértettem!