8 celeb lány, akik a genetikai versenyen megütötték a főnyereményt

8 celeb lány, akik a genetikai versenyen megütötték a főnyereményt

Gyakran észrevehető, hogy a gyerekek öröklik a szüleik tehetségét. A Brightside olyan családokat vizsgált, ahol az Apák és a Lányaik ugyanolyan híresek.

Íme 8 celeb lány, akik a genetikai versenyen megütötték a főnyereményt!

 

8. Steven and Liv Tyler

 

ac1 0dc36

 

Liv Tyler (született Runtgren) gyermekileg mindig is vonzódott édesanyja barátjához, aki az Aerosmith énekese volt, de csak tizenéves korában tudta meg, hogy Steven az igazi édesapja. A zenész maga is gyanított családi köteléket a lány és saját maga között: hiszen az apa és lánya látványosan hasonlít egymásra.

 

7. John Voight and Angelina Jolie

 

ac2 6db01

 

Annak ellenére, hogy John Voight négyszeres Oscar-díjas, Angelina a mozi iránti szenvedélyéért az anyjának adta az elismerést: hiszen sok időt szokott tölteni a gyerekekkel a moziban. Kezdetben Jolie nehezen tudta megbocsátani, hogy édesapja elhagyta a családot, de most már közös filmjük van – Lara Croft: Tomb Raider – így a kapcsolatuk egyre jobb.

 

6. Paul and Stella McCartney

 

ac3 44980

 

A legendás Paul McCartney-nak 5 gyermeke van, de csak Stella híres közülük. Bár nem a zenében, hanem trend- és divattervező, valamint a legrangosabb brit divatdíjak nyertese.

 

5. Don and Dakota Johnson

 

ac4 b82ee

 

Dakota Johnson a Szürke ötven árnyalata főszereplése után vált híressé. A szülei Melanie Griffith és Don Johnson a Miami Vice sztárja. De ez nem minden: nagyanyja Alfred Hitchcock múzsája, Tippi Hedren és mostohaapja Antonio Banderas segített neki, hogy megtehesse első lépéseit a filmiparban.

 

4. Ozzy and Kelly Osbourne

 

ac5 54ee6

 

Kelly gyermekkora egybeesett apja népszerűségének hullámával. Családjuk annyira népszerű volt, hogy egy egész valóság show, az Osbournes, az életükről készült. Mellesleg Kelly keresztapja a legendás Elton John.

 

3. Henry and Jane Fonda

 

 

ac6 76657

 

,,Az egyetlen, aki hatással volt rám, az apám” – mondta Jane Fonda. Habár a híres színésznő korai évei egyáltalán nem voltak nyugodtak: a szülei válása és az anyja öngyilkossága nyomott hagyott Jane személyiségében és érintette a férfiakkal való kapcsolatát is.

 

2. Francis and Sofia Coppola

 

ac7 f862b

 

Amikor Sophia csak kezdő filmrendező volt, félt, hogy munkáit az apja remekeivel fogják összehasonlítani. Természetesen nem könnyű megverni a Keresztapa alkotóját, de Sophia karrierje is befutott, a híres: Lost in Translation 2 Oscar- díjat nyert.

 

1. Kurt Russel and Kate Hudson

 

ac8 0681a

 

Kurt Russel technikailag Kate mostohaapja, de Kate és a bátyja apjuknak hívják és neki köszönhetik boldog gyermekkorukat. ,,Ez az ember, akinek egész életében az első helyen a család állt... A gyerekkorunkat tisztának éreztük. A hálám a szeretetéért mérhetetlen.”

További információk

    Az EU szabályozásnak megfelelően értesítenünk kell Téged. Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk Megértettem!