ILYEN HAJJAL ENGEDIK DOLGOZNI? EZ A SZIVÁRVÁNYSZÍNŰ HAJÚ NŐVÉR ZSENIÁLIS VÁLASZA!

ILYEN HAJJAL ENGEDIK DOLGOZNI? EZ A SZIVÁRVÁNYSZÍNŰ HAJÚ NŐVÉR ZSENIÁLIS VÁLASZA!

Mary Walls Penney története egy pillanat alatt letarolta az internetet, pedig a nővér semmilyen különleges hőstettet nem vitt végbe, csupán kiállt magáért.

Idős, főleg Alzheimer-kóros betegekkel foglalkozó nővértől már sokszor megkérdezték, hogy nem okoz-e a problémát a munkájában, hogy szivárványszínűre van festve a haja. Amikor legutóbb a boltban megkérdezte tőle az eladó a névkártyájára bökve, hogy ő mégis mivel foglalkozik, és a válasz után, miszerint nővér, jött is a következő kérdés, hogy miként engedik, hogy ezzel a hajjal dolgozzon, nos Mary akkor végre válaszolt a kérdésre. Nem is akárhogy!

A nővér a Facebookon is megosztotta a zseniális válaszát:

"Nem emlékszem egyetlen olyan esetre sem, amikor a hajszínem megakadályozott volna abban, hogy életmentő beavatkozást végezzek a pácienseimnél. A tetoválásaim soha sem riasztották vissza a betegeimet, hogy megfogják a kezemet, amikor ijedten, sírva feküdtek, mert az Alzheimer-kór ellopta az életüket. A fülpiercingjeim sosem gátoltak meg abban, hogy meghalljam, amikor a régi szép napokra emlékeztek, vagy az utolsó kívánságukat suttogták. A nyelvpiercingem akadályozott meg abban, hogy vigasztaló szóval bátorítsam az új betegeket, vagy hogy próbáljam vigasztalni a gyászoló családokat."

Mary inspiráló története arra buzdít, hogy vállald magad, akkor is, ha éppen nem úgy érzed jól magad, ahogy a többség. Úgy sem az számít, hogyan nézel ki, hanem, hogy mit teszel.

 

Glamouronline.hu

    Az EU szabályozásnak megfelelően értesítenünk kell Téged. Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk Megértettem!