Ostromolják Hajdú Pétert női rajongói!

Hajdú Péter iránt máris érdeklődnek a nők /Fotó: Pozsonyi Zita Hajdú Péter iránt máris érdeklődnek a nők /Fotó: Pozsonyi Zita

Budapest - Ugyan csak átmeneti válságba került Sarka Kata és Hajdú Péter házassága, de máris kapják a félreérthetetlen ajánlatokat.

 

38b00bcd82cefa40286cffda6751d99c 63cc5
Szeretnék megmenteni a házasságukat /Fotó: RAS-Archívum


- Halál komolyan, olyan jó pasi lettél, mint Kata nőben. Elismerésem! - írta Hajdú Péter (41) közösségi oldalán egy tisztelő, és a Napi Ász összegzése alapján több hölgyrajongója is bókokkal árasztotta el a showmant. - Fiatal korodban sem néztél ki ilyen jól - hangzott a következő megjegyzés, bár ennek Péter nem biztos, hogy annyira örült.

Természetesen Sarka Katát (29) is egyre többen keresik, mióta a kétgyerekes sztárpár szétköltözésére fény derült. - Most, hogy Péterrel széjelebb mentetek, bátorkodom írni, mert én úriember vagyok, és megvártam, amíg ti nem vagytok egy, hanem külön-külön - írta valaki, aki randira is hívta az üzletasszonnyá lett egykori Balaton Szépét.

Blikk.hu

    Az EU szabályozásnak megfelelően értesítenünk kell Téged. Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk Megértettem!