Elképesztő felvételeket készítettek Kína egyik legmagasabb felhőkarcolójának tetejéről

Elképesztő felvételeket készítettek Kína egyik legmagasabb felhőkarcolójának tetejéről

Vadim Mahorov orosz fotós igazi adrenalinfüggő, aki szívesen fényképezi az alatta elterülő városokat, tájakat félelmetes magasságokból.

Barátaival öt éve megalapította az On The Roofs nevű csapatot, így néhány éve már együtt hódítják meg halált megvető bátorsággal a világ különböző pontjain lévő felhőkarcolók, hidak vagy tornyok csúcsait, hogy aztán onnan elképesztő képeket készítsenek. Egyik legismertebb akciójuk során például Brazília egyik jelképére, a Megváltó Krisztus szobrára másztak fel titokban.

Nemrég pedig Kínába utaztak, ahol Vitalij Raszkalov, Vadim Mahorov és Ivan Beerkus Sencsen városának egyik felhőkarcolóját vette célba. A csapat a 384 méter Shun Hing Square épületének csúcsára mászott fel veszélyes akciója során és igencsak félelmetes, ugyanakkor lélegzetelállító felvételekete készítettek. A toronyház egyébként 1996-ban készült el és egy évig Kína legmagasabb épülete volt addig, míg a Guangzhou’s CITIC Plaza el nem készült.

Erdekesvilag.hu

 

    Az EU szabályozásnak megfelelően értesítenünk kell Téged. Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk Megértettem!