El­bé­názta a lány­ké­rést több tíz­ezer szur­koló előtt

El­bé­názta a lány­ké­rést több tíz­ezer szur­koló előtt

Min­den vő­le­gény rém­álma kö­vet­ke­zett be a New York-i Yan­kee sta­di­on­ban. A gyű­rű­vel tör­tént va­lami a döntő pil­la­nat­ban...


Andrew Fox nagyon készült a nagy napra, amikor barátnőjének, Heather Terwilligernek felteszi a sorsdöntő kérdést. Úgy akarta, ahogy a filmekben sokszor látta: a tömött, 50 ezer férőhelyes Yankee stadionban, az egész világ előtt.

Amikor azonban megjelent nevük a kivetítőn, vagyis a sorsdöntő pillanathoz érkeztek, a fiatal férfi elejtette a gyűrűt - írja a New York Daily News.

 

web620 1 455da
Mindenki lázasan keresgéli a gyűrűt.
Fotó: YouTube

"Egy másodperc alatt zuhantam mély depresszióba a legnagyobb boldogság állapotából. Vagy öt percbe is beletelhetett, mire megtaláltuk, de ez volt életem legrosszabb öt perce" - mondta.

 

A körülöttük állók mind lázas keresgélésbe kezdtek. A menyasszony azt hitte, hogy szerelme csak hülyéskedik. De látta rajta, hogy a határozott férfi majdnem elsírta magát. Végül meglett a gyűrű, és az egész stadion örömujjongásban tört ki.Andrew Fox pedig annak rendje és módja szerint fél térdre ereszkedett, a menyasszony pedig igent mondott. Lesz, mit mesélni az unokáknak!

Ripost.hu

    Az EU szabályozásnak megfelelően értesítenünk kell Téged. Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk Megértettem!