EZEKNEK A TRÜKKÖKNEK KÖSZÖNHETŐEN HÁROMSZOR GYORSABB AZ INTERNET! NAGYON ELÉGEDETT VAGYOK!

EZEKNEK A TRÜKKÖKNEK KÖSZÖNHETŐEN HÁROMSZOR GYORSABB AZ INTERNET! NAGYON ELÉGEDETT VAGYOK!

Minél messzebb van a router, annál gyengébb a wifi jel. Sokan nem is gondolnak erre és nem értik, miért olyan lassú az internet. Megmutatjuk neked, hogyan teheted sokkal gyorsabbá az interneted, könnyen és gyorsan!

Hogyan lesz erősebb a wifi

ezeknek trukkoknek koszonhetoen haromszor gyorsabb az internet nagyon elegedett vagyok2 a6554

A router helye
A routert a lakás középpontjába kell tenni, például a nappaliba. Ha valamelyik szoba sarkában van, akkor csak az adott helyen lesz erős a wifi jele. A lakás középpontjába téve viszont mindenhová egyforma erősségű jelet fog sugározni.

Tedd magasra
A routert ne tedd a földre, vagy a földhöz közel, mert akkor legfeljebb az alattad lakó szomszédnak lesz erős a wifi jele. Tedd minél magasabbra, az internet rögtön gyorsabb lesz.

Ne legyenek más technikai eszközök a közelében
A router körül lévő elektromos készülékek csökkentik a hatékonyságát. A routert ne tedd a számítógép, vagy más eszköz mellé, hogy ne veszítsen jelet.

Állítsd be az antennákat
Ha a routernek antennái is vannak, akkor forgasd el őket. Az egyik álljon egyenesen, a másikat kicsit döntsd el. Próbáld meg több módon beállítani és hagyd úgy, ahogy a legerősebb a wifi jele.

Wifi térkép
Vannak olyan applikációk, amikkel megtekintheted, hogy a lakás melyik pontján a legerősebb a wifi. Egy ilyen alkalmazással feltérképezheted, hova érdemes tenned a routert.

További információk

    Az EU szabályozásnak megfelelően értesítenünk kell Téged. Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk Megértettem!