Ő most a leggazdagabb nő a világon: nézd meg, hogy él!

Ő most a leggazdagabb nő a világon: nézd meg, hogy él!

Bár óriási a vagyona, a luxus nem is olyan hivalkodó, mint azt elsőre sejtenéd.


A Forbes magazin folyamatosan frissülő listája szerint a világ leggazdagabb nője jelenleg 39,2 milliárd dolláros vagyonával Liliane Bettencourt, a 93 éves francia üzletasszony, a legnagyobb szépségipari céggé növekedett L'Oréal alapítójának lánya, aki a vállalatban is jelentős tulajdonrészt örökölt. Elképesztő vagyonának bizonyítékai a birtokában levő luxusingatlanok

 

bettencourt haz cc334


Ebben az előkelő, '20-as években építtetett villában nőtt fel Liliane családjával Bréhat szigetén. A házban 25 szoba, teniszpálya és úszómedence is található, ami igazán nagy luxusra utalt abban az időben.

 

kapu bettencourt a6b4f


Liliane 1950-ben André Bettencourt francia politikussal házasodott össze, vagyonuk pedig egyre gyarapodott. A házasságkötést követően, 1951-ben költöztek Párizs egyik leggazdagabb környékére, a Neuilly-sur-Seine övezetbe, miután megépíttették hatalmas és modern házukat.

 

haza most e5d69


Liliane Bettencourt jelenleg is ebben az impozáns villában él. A házaspárnak egyébként egy lánya született, Françoise, aki már most komoly tulajdonrésszel bír a vállalatban.

 

lepcsohaz d0ddf


A ház belső terei és helyiségei is káprázatos eleganciáról árulkodnak.

 

szalon kep aea69


A szalon szintén antik bútorokkal van tele, a rend és az elegancia meghatározó a berendezésben, és a kilátás is nyugtatóan hat az ott tartózkodókra.

 

liliane sziget 7c749


Liliane Bettencourt azonban nemcsak francia birtokokkal rendelkezik, 1998-ban például potom 18 millió dollárért megvásárolta a Seychelle-szigetek részét képező D'Arros szigetét egy iráni hercegtől. A szigetet 2012-ben adták el 60 millió dollárért.

További információk

    Az EU szabályozásnak megfelelően értesítenünk kell Téged. Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk Megértettem!