A menyasszony azt hiszi, az esküvői táncát tönkretették – addig míg észre nem veszi, ki áll a színpadon

A menyasszony azt hiszi, az esküvői táncát tönkretették – addig míg észre nem veszi, ki áll a színpadon

Mikor Brad Hewitt idén feleségül vette Melissát, már pontosan tudta, mit fog tenni azért, hogy ezt az esküvőt soha ne felejtse el. Egy olyan meglepetést talált ki, ami “nagyobb volt, mint Texas” de kellett neki segítség a megvalósításhoz.


Felvette a kapcsolatot a Selective Sound Entertainment közponntal és azt mondta, az esküvői keringő közepette szeretné feleségét meglepni és azt szeretné, hogy felesége kedvenc énekese Mark Wills lépjen fel.


Az esküvő napján Melissa készül, hogy eltáncolják a táncukat, persze fogalma sem volt, hogy Brad meglepetéssel készült. Mikor a zene a tánc közben hirtelen abbamarad, azt hiszi valami elromlott de ekkor a színpad felé fordul és észreveszi Mark Willset. A nő reakciója aranyat ér.


A meglepetés előkészítése 100 órát vett igénybe. De mikor meglátják mennyire meglepődik a menyasszony, tudják hogy megérte. Nézze meg ezt a meglepetést a filmben és kérjük ossza meg barátaival, ha Ön szerint is nagyon szép.


 

További információk

    Az EU szabályozásnak megfelelően értesítenünk kell Téged. Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk Megértettem!