Ez az idős bácsi rendkívüli dolgot tett

Ez az idős bácsi rendkívüli dolgot tett

Abigail Crewe éppen kisbabájával vásárolt, amikor egy idős úr beszédbe elegyedett velük a karácsonyi ajándékok sora előtt - írja a Mirror.

A shipley-i szupermarketben a férfi végül egy Micky Mouse figurát vett a kislánynak, miután a gyerek a Disney-figurákra mutatott. Azért Micky Mouse-t választott a bácsi, mert néhai feleségének az volt az egyik kedvence, és ragaszkodott hozzá, hogy az anya elfogadja, mert mint mondta: neki nincs családja, így nem tud senkinek ajándékkal kedveskedni.

 

1102962 oldman2 64e2c


A bácsi felesége 18 hónapja hunyt el, és állítása szerint a szíve azóta is tele van szeretettel, és nagyon boldoggá tenné, ha valakinek örömet szerezhetne. “Ez az ember bearanyozta a napom és ez lesz az a történet, amit elmondok minden évben a kislányomnak, amikor megkérdezi azt, miről szól a karácsony” - írta az anya, aki a történetüket a Facebookon osztotta meg. Mondani sem kell, rengetegen megosztották már.

További információk

    Az EU szabályozásnak megfelelően értesítenünk kell Téged. Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk Megértettem!