A DÜHÖS LÁNY TELERAGASZTOTTA HŰTLEN BARÁTJA KOCSIJÁT INTIMBETÉTTEL. DE AMIKOR EGY ÓRÁVAL KÉSŐBB MEGTUDTA, HOL VOLT VALÓJÁBAN, BELEHALT A SZÉGYENBE

A DÜHÖS LÁNY TELERAGASZTOTTA HŰTLEN BARÁTJA KOCSIJÁT INTIMBETÉTTEL. DE AMIKOR EGY ÓRÁVAL KÉSŐBB MEGTUDTA, HOL VOLT VALÓJÁBAN, BELEHALT A SZÉGYENBE

Lefotózta és a Twitterre is feltette a kiderogált autót. Aztán...

A 23 éves Li Tan születésnapja volt, de amikor hiába várta otthon barátját, De Wu-t, egyre idegesebb lett. A fiatalember késett, végül Li nem bírta tovább, és egyre kezdte meggyőzni magát arról, hogy De Wu megcsalja egy másik nővel. Később már annyira meg volt győződve róla, hogy ez így van, hogy eldöntötte: bosszút áll.

Az útja a legközelebbi boltba vezetett egy doboz egészségügyi betétért. Ezután a barátja bérelt autójához ment, és hozzáfogott, hogy teleragasztgassa a betétekkel.

De itt ne állt meg: hogy még tovább szellőztesse haragját, Li Tan feltette a keze munkáját az internetre, ezzel a felirattal: „Igen, tényleg én voltam!”

Amikor egy órával később De Wu megérkezett az autóhoz, élete legnagyobb sokkja érte. És mivel nem volt hűtlen, egyáltalán nem volt zavarban.

 

Kiderült, hogy nem egy másik nő karjaiban volt, hanem egy meglepetéspartit szervezett szerelmének. Szerencsére az első sokk után De Wu kezelni tudott a helyzetet, és megbocsátott barátnőjének.

 

„Megmutattam neki a foglalást az étteremben, és elmondtam neki, hogy minden barátja ott lesz majd” magyarázta a 24 éves férfi, akinek barátnője a föld alá süllyedt szégyenében.

Természetesen nem a „feldíszített” bérautóval mentek...


 

További információk

    Az EU szabályozásnak megfelelően értesítenünk kell Téged. Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk Megértettem!