Kapj be egy gerezd fokhagymát, tartsd a szádban 30 percig! Az eredmény le fog nyűgözni! Hird

Kapj be egy gerezd fokhagymát, tartsd a szádban 30 percig! Az eredmény le fog nyűgözni!  Hird

A fokhagyma az egyik legegészségesebb élelmiszer a világon. Egy zöldség, amelynek számos gyógyászati ​​tulajdonsága van, de általában ételízesítésre használják.

Azonban a konyhában való felhasználás mellett a fokhagyma számos egészségügyi hatással is rendelkezik, melyet érdemes kihasználni.

Például szív- és érrendszeri és egyéb betegségeket képes kezelni. Jó hatással van a magas vérnyomás, a magas koleszterinszint, a szívkoszorúér-betegség, a szívroham és az érelmeszesedés esetén is, és annak előnyeit tudományos tanulmányok is megerősítik. Különböző típusú rákok gyógyítására is használják – bizonyítottan hatékony a vastagbélrák, a gyomor, a prosztata, a mell és a tüdőrák ellen.

A fokhagyma gazdag az allicinben olyan összetételben, amely a fokhagyma legtöbb előnyét de kellemetlen illatát is adja.

A fokhagyma öregedésével csökken a szaga, de sajnos a többi fontos összetevője is.
Ez a szuper egészséges zöldség főleg nyers, apróra vágott vagy préselt formában kerül fogysztásra, de egyesek szeretik rágni is pédául fokhagymás szegfűszeg formájában, mint cukorkát. Különösnek tűnhet, de ez egy elterjedt szokás Kínában, mivel a kínaiak úgy vélik, hogy számos betegséget gyógyít.

A kínaiak azt csinálják, hogy a fokhagymás szegfűszeget beveszik a szájukba és rágják 30 percig, mint egy cukorkát. Ez lehetővé teszi, hogy az egészséges fokhagyma tápanyagai bejussanak a véráramba, és tisztítsák meg az ereket, hatékonyan megakadályozva számos betegséget. 30 perc múlva ki kell köpni a fokhagymát, és fogat kell mosni, amely csökkenti a szagot.

A fokhagyma “cukorka” hatásos a bőrbetegségek, a vesebetegség, a bronchitis és krónikus köhögés ellen, továbbá erősíti az immunrendszert és csökkenti az étvágyat. Ha a fent említett betegeségek bármelyikében szenvedsz, próbáld ki a módszert, és meg fogsz lepődni az eredményen!

Így csináld:

Pucolj meg egy fokhagymagerezdet, szúrj bele 2-3 szegfűszeget, hagy állni legalább fél órát, majd kezdd el a szopogatást-rágcsálást. Napi egy alkalom elegendő.

További információk

    Az EU szabályozásnak megfelelően értesítenünk kell Téged. Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk Megértettem!