19 éves lett a különleges ikerpár, akikről nehéz elhinni, hogy bármi közük van egymáshoz

19 éves lett a különleges ikerpár, akikről nehéz elhinni, hogy bármi közük van egymáshoz

Lehet, hogy hihetetlen, de ez a két lány nem csak egymás legjobb barátnője, hanem ikertestvére is.


1997-ben, mikor Lucy és Maria édesanyja először hallotta, hogy ikreket várt, óriási volt az öröm. Akkor még senki sem tudta, milyen különleges ikrek lesznek ők.

 

mmm fc077
Fotó: Facebook/Maria Aylmer

Mikor aztán megszülettek, nagy volt a meglepetés, hogy az ikrek egyike, Lucy fehérbőrű, míg a másik, tehát Maria sötétbőrű. Elég alacsony volt ennek esélye, azonban mégis így esett: az ikrek kétpetéjűek, és jobban nem is különbözhetnének egymástól. Az ikrek édesanyja, Donna jamaikai származású. Édesapjuk, Vince pedig fehér bőrű és kék szemű.

 

lll 1c239

 


Maria sötét bőrével és gyönyörű göndör fekete hajával szereti kihangsúlyozni nőiességét, szinte kizárólag szoknyában és divatos női ruhákban jár. Lucy viszont fehér bőrű, vörös hajú, és zöld szemű. Szereti a kényelmes, sokszor fiúsnak számító ruhákat.

 

11 afdd6


Mikor kicsik voltak az ikrek, édesanyjuk egyforma ruhákba öltöztette őket, ahogy az ikreket szokás. Lucy azonban 10 éves korában megunta ezt, hiszen ők sosem voltak szokványos ikrek.

 

ayay 48816


A szülőknek már volt 3 gyermeke, mikor megszülettek az ikrek. Egyedül Lucynak van világos bőre a gyerekek közül, ezért iskolás korúkban sokan csúfolták azzal, hogy szülei örökbe fogadták, és nem vér szerinti gyermekük ő.

 

a 0fc52


Már arra is volt példa, hogy meg kellett mutatniuk a születési anyakönyvi kivonatot, hogy bebizonyítsák, valóban ikertestvérek ők ketten. A kezdeti nehézségeken túljutva, felnőtt nőként már örülnek annak, hogy különleges ikreknek születtek.

További információk

    Az EU szabályozásnak megfelelően értesítenünk kell Téged. Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk Megértettem!