Jó hazudozó vagy? A horoszkópod megmondja!

Jó hazudozó vagy? A horoszkópod megmondja!

Az igazság bajnoka vagy éppen a hazugság mestere lennél?
A hozzáértők szerint csomó minden kiderül egy ember horoszkópjából.

Ahogy az illető pénzhez való viszonyáról és szerelmi életéről is információkhoz juthatunk a horoszkóp elemzésével, úgy állítólag az is kiderül belőle, ki mennyire jó hazudozó. Lássuk, mit mondanak a különböző csillagjegyekről:

Kos: 5%

Borzalmas színész. Ő az, akinél a látszat sokszor csal, mert elsőre hidegnek és mogorvának tűnhet, de valójában kedves és barátságos. Ha hazudni próbál, szinte azonnal lebukik. Ha a pénzét képmutatással kellene keresnie, alighanem éhen halna.

Bika: 20%

Az őszinteség a bika egyik legjellemzőbb vonása, így nem igazán tud szerepet játszani. Fontos számára a bizalom és a képmutatást nem szereti, maximum valamilyen jó cél érdekben hajlandó ilyen eszközökhöz folyamodni. Előfordulhat, hogy nem teríti ki az összes lapját, de ezt legtöbbször azért teszi, hogy másokat megóvjon a fájdalomtól.

Ikrek 80%

Született színész. Olyan sok szerepet játszik egyszerre, hogy nehéz eldönteni, melyik is az igazi arca. Bár, lehet, hogy épp emiatt könnyű kiismerni, hiszen minden szerep a személyiségének egy része.

Rák 95%

Nem szívesen mutatja ki igazi érzéseit, ezért inkább elhallgat dolgokat. Nem hazudik igazán, de mindent megtesz, hogy igazi lényét sose fedje fel teljesen. Így aztán folyamatosan körbeveszi egyfajta titokzatosság.

Oroszlán 90%

Igazán gyakorlott, ha hazugságokról van szó. Szeret a középpontban lenni és örül, ha nagy és fontos szerep jut neki valahol részül. Így aztán ha érdekében áll, gyakran festi át a valóságot neki tetsző módon.

Szűz 25%

Az alakoskodás minden szinten utálja. Szerinte a színészkedés és a hazugság is tiszteletlenség. A természetéhez és elveihez mindig hű marad. Bár nem engedi, hogy mások belelássanak a dolgaiba, azt elvárja, hogy megértsék.

Mérleg 100%

Ha füllentésért Oscart adnának, azt valószínűleg a mérleg kapná. Ügyesen hazudik és mivel kiváló színész, így nehéz rajtakapni. Mindig tudja, milyen szerepben kell tetszelegnie így nem is lehet tudni, hogy hányadán áll vele az ember.

Skorpió 65%

Nem színészkedik, de nem is igazán enged bepillantást legbelső világába. Inkább bezárkózik, ezért is tűnik sokszor olyan titokzatosnak. A skorpiót így aztán nehéz, sőt szinte képtelenség kiismerni.

Nyilas 10%

Az alakoskodás távol áll tőle. A nyilas az, akinek ami a szívén, az a száján. Mivel mindig úgy viselkedik, ahogyan érez és mondanivalóját sem takargatja, előfordulhat, hogy olyan helyzetbe kerül, ahol tapintatlannak tartják.

Bak 50%

Nem kimondottan jó hazudozó, de azért nem is képtelen rá. Ahhoz mindenképpen ért, hogyan tegye magát kiismerhetetlenné. Nem akar senkit szándékosan félrevezetni, így ha egyértelmű kérdést teszünk fel neki, akkor arra nyíltan válaszol. Azonban tárgyilagos stílusával, esetleg megbánthat másokat.

Vízöntő 75%

Szívesen bújik álarc mögé, a bolondozás a lételeme és sokszor így fedi fel az igazságot is. Szívesebben játszik szerepet, így elfedve azt, amit valójában érez, gondol. Mókásnak tartja mikor viselkedése miatt mások összezavarodnak, de ezzel együtt tisztességes és megbízható.

Halak 85%

A halak félénk természetéből kifolyólag nem szereti megmutatni valódi érzéseit. Ezért kiváló színész, akinek igazi énjét kifürkészni nem könnyű. A halak a többiek kitartására bízza, hogy igazán megismerjék, így újra és újra rá összpontosul a figyelem. Ilyenkor pedig boldog, hogy vele foglalkoznak.

További információk

    Az EU szabályozásnak megfelelően értesítenünk kell Téged. Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk Megértettem!