6 nőtípus, akikkel nem szívesen kötik össze a férfiak az életüket!

6 nőtípus, akikkel nem szívesen kötik össze a férfiak az életüket!

Minden férfi más típusú nőre bukik, nincs egy általános recept arra vonatkozóan, hogy milyen a nagy Ő. Azonban az biztos, hogy vannak olyan tulajdonságok, melyekért a férfiak nagy többsége nem rajong.


Ha ezekkel a tulajdonságokkal rendelkezel, vigyázz, hiszen lehet, hogy ezen áll vagy bukik, hogy megkérjék a kezed. Változni még sosem késő!

Féltékeny és birtokló

Minden kapcsolatba belefér egy kis féltékenység, azonban, ha már túlzásba visszük, akkor a legstabilabb kapcsolat is szétomolhat tőle. Ha állandóan ellenőrzöd a párod, az semmi jóhoz nem vezet.

“Csak érted élek”

Vannak olyan nők, akik teljes mértékben feladják önmaguk, csak azért élnek, hogy a párjuknak jobb legyen, reggeltől-estig mindent az imádott férfiért csinálnak. A férfiak azonban nem szeretik az olyan nőket, akiknek nincs személyiségük, nincs saját életük is, és teljesen feladják önmagukat. Ezek a nők nem vonzóak, inkább csak “anyapótlékként” tekintenek rájuk.

Vezető

Az a nő, aki állandóan parancsolgat, és a férfi életét teljes mértékben irányítani szeretné, nem vonzó. Nem azért vagy a párod mellett, hogy megmondd, milyen zoknit húzzon fel, vagy mennyi időt nézze a tévét. Kezdetben vonzó lehet egy erős, és határozott nő, de, ha a férfi kezdi úgy érezni magát, mint az iskolában, akkor bizony előbb-utóbb ki fog lépni a kapcsolatból.

Aki meg akar változtatni

Ha valakit igazán szeretünk, akkor azt a legjobb esetben úgy fogadjuk el, amilyen, és nem akarjuk megváltoztatni, a saját ízlésünkre átformálni. Nem akarjuk a kedvenc ingét kidobni, csak azért, mert nekünk nem tetszik, hanem elfogadjuk.

Állandóan összehasonlít

“X-nek sokkal jobb autója van, Y-nak sokkal nagyobb a háza, XY-ék olcsóbb, de szebb helyen nyaraltak, mint mi”-azokat a nőket, akik folyton ilyen kijelentéseket hajtogatnak előbb-utóbb le fognak cserélni. Ha egy nő állandóan elégedetlen, egyáltalán nem vonzó.

A nő, aki mindig flörtöl

Az a nő, aki állandóan a figyelem középpontjában szeret lenni, és mindenkivel csak flörtöl, nem egy megbízható partner, minden bizonnyal nem ő lesz az első, akinek megkérik a kezét.

További információk

    Az EU szabályozásnak megfelelően értesítenünk kell Téged. Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk Megértettem!