Lelked ajtaja most kinyílik! Lássuk, te melyik ajtót nyitnád ki!

Lelked ajtaja most kinyílik! Lássuk, te melyik ajtót nyitnád ki!

Mindössze annyit kell tenned, hogy megnézed a képen látható négy ajtót és kiválasztod azt, amelyiken a legszívesebben át szeretnél jutni. Attól függően, hogy milyen az aktuális érzelmi- és lelkiállapotod, a döntéseid is változhatnak. Ha éppen boldog vagy és kiegyensúlyozott egy teljesen más ajtót választhatsz, mint amikor stresszes vagy és kimerült.

 

 

gg 61bb0


Lássuk, mit mond el a jelenlegi állapotodról a választott ajtód!

Ha az 1. ajtót választottad

Szórakoztató személy vagy, aki nem szereti a dolgokat lazán kezelni. Folyamatosan másokat támogatsz és örömödet leled az élet apróbb luxusaiban, mint a szép étkészletek, a kedvenc gyertyád vagy egy kézműves kenyér beszerzése a kedvenc pékségedből. Szeretsz utazni és felfedezni más kultúrákat. Mindig a legjobbat szeretnéd mindenkinek és barátságos légkört igyekszel teremteni a körülötted lévők számra.

Ha a 2. ajtót választottad:

Szórakoztató és játékos személyiséged miatt kortalan vagy. Bár könnyen kijössz másokkal, hajlamos vagy az önbizalomhiányra és a szorongásra bizonyos dolgokkal kapcsolatban. Büszke személyiség vagy, de meg kell tanulnod, szeretni önmagad. Időt kell szentelned rá, hogy megtaláld önmagad az önkifejezésen keresztül.

Ha a 3. ajtót választottad:

Egy nehezen megfejthető ember vagy, aki mindig eléri, amit akar. Hihetetlen problémamegoldó képességgel rendelkezel és büszke vagy a takarékos énedre. Szeretsz visszafogott életet élni és beéred az alap dolgokkal is. Nagyon könnyű a kedvedben járni és szeretsz másokat támogatni. Mindig ott vagy, ha valakinek egy segítő kézre van szüksége.

Ha a 4. ajtót választottad:

Régi lélek vagy. Művészi hajlammal rendelkezel, és szívesen fejezed ki magad írással, zenével, festéssel, stb. Kettősség uralkodik benne, nyitott és barátságos tudsz lenni, ugyanakkor mélyen magadba is zárkózhatsz a gondolataiddal. Bár úgy gondolod, hogy senki nem érthet meg, ha képes vagy kinyílni másoknak, sokkal jobban fogod érezni magad.

További információk

    Az EU szabályozásnak megfelelően értesítenünk kell Téged. Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk Megértettem!