„Apám egy pókerpartin nyerte anyámat - így születtem”

„Apám egy pókerpartin nyerte anyámat - így születtem”

A most 29 éves lány egy pikk kilencesnek köszönheti az életét.


Elképesztő történetről számolt be a brit Mirror a Jeremy Kyle Show kapcsán - a beszélgetős műsor vendége ugyanis egy olyan féltestvér-pár volt, akinek egyik tagja egy erotikus pókerpartit követően született: a lány biológiai apja ugyanis nemes egyszerűséggel megnyerte az anyját egy menetre - méghozzá egy pikk kilencesnek köszönhetően.

 

998737 michelle 65038
Michelle anyja egy három évtizeddel ezelőtti pókerparti tétje volt © YouTube


A műsor vendégei, Michelle és Susanne állami gondozásban nőttek fel, később pedig nevelőszülőkhöz kerültek. Anyjuk, Marie alig tartotta velük a kapcsolatot - és noha az asszony állítja, egy apától származnak, Susanne DNS-vizsgálattal szeretné bebizonyítani: ez koránt sem így van. A szövevényes sztori legérdekesebb része azonban kétségtelenül az, ahogy a fiatalabb gyermek, Michelle fogant. A pókernyereményként felajánlott szex hallatán ugyanis még a sokat látott műsorvezetőnek is leesett az álla - és valóban nem mindennapi, ha valakinek az apja egy pókerpartin nyeri meg az anyját, pláne, ha a játékos együttlétből még egy baba is születik.

998748 marie b606a
A brit asszony lányai állami gondozásba kerültek. Évekig feléjük se nézett - a műsor végére azonban sikerül a családegyesítés © YouTube

 

Borsonline.hu

    Az EU szabályozásnak megfelelően értesítenünk kell Téged. Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk Megértettem!