Így nyerhet mindig a kő, papír, ollóban!

Mindig papírral kezdjen, ha nyerni akar Mindig papírral kezdjen, ha nyerni akar

Gyerekkorban az egyik legnagyobb szórakozás a kő, papír, olló, amiben mindenki igyekszik győzedelmeskedni. Most arra is fény derült, milyen jellel kell kezdeni, hogy biztos legyen a nyerés.

Sok ember kialakít egy stratégiát a kő, papír, olló játékra, ami szerintük tuti nyerést jelent. Egy új tanulmány szerint viszont egyáltalán nem tartjuk magunkat semmilyen tervhez. Gyakran használjuk azokat a jeleket, amellyel egyszer már nyertünk, de a kutatók azt javasolják, hogy válasszuk a papírt, mivel a legtöbb ember a kő mellett teszi le a voksát.

43f42d562a7daf12132c9f82efecbeba 7277d
A legtöbb ember a követ használja a kő, papír, ollóban

A kutatásban több résztvevő is volt, akiknek megfigyelték a játékát és azt, hogy hányszor használják fel azokat a jeleket, amelyekkel egyszer nyertek már. A végén mindig vesztettek, így azt állapították meg, hogy az a megfelelő stratégia, ha mindneki random válaszza ki a jelét, ami nem a kő, mivel a legtöben ezt használják. Sokkal nagyobb az esély a nyerésre, ha papírral kezdenek.

Blikk.hu

    Az EU szabályozásnak megfelelően értesítenünk kell Téged. Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk Megértettem!