Ez minden kertesházban lakót érint - találja meg az elrejtett tárgyat a képen!

Na, hol van a micsoda? Na, hol van a micsoda?

Amikor az ember kiköltözik a városból a jó levegőre - mondjuk jellemzően agglomerációba, Budapestről - az egyik legnagyobb gondja maga a kert. Milyen szerszámok kellenek, és ha már megvannak, hova tegyem őket. Előbb-utóbb kiderül, hogy sufni, vagy a kis lapraszerelt faház helyett valahogy egy repülőgéphangárt kéne szerezni.

Önnek is megvan az élmény? Mikor kezdeni kéne valamit a kerttel, amihez persze eszközök kellenek és akkor az ember elkezdi megvásárolgatni a fűnyírót, meg a gyepszellőztetőt, meg kell valami polc az apróbb szerszámoknak, de valahogy bekerül a házikóba egy bringa, mert megjött a gyerek és onnantól anya nem használja többé, aztán a permetezőt is kell rakni valahová, de ha van autó, akkor előbb-utóbb pár pótkerék is befigyel, meg jönnek a gyerek kerti játékai.

Aztán ott vannak a "jó lesz még valamire" típusú lomok, amit sosem használunk többé, meg az építkezési maradékok, szintén ebből a kategóriából. Mire kettőt pislant az férfiember, apa remek kis kuckójából a káosz fellegvára növi ki magát. Mert kétszer két méter valahogy nem elég...

És ha szükség van valami apróságra, az persze a lomhalom legmélyén található.

0bb36b7951377d1d51688c4ce087a7e0 91b9b

Na, ehhez kapcsolódik játékunk: Találja meg apa kuckójában a tönkrement fürdőszobai zuhanycső utódját, a tartalék gégecsövet:)  

 

Megmutatjuk, hol van!

Old / New slider

38cc986820532c98782001ea5b312658 1df56

 

Blikk.hu

    Az EU szabályozásnak megfelelően értesítenünk kell Téged. Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk Megértettem!