Kiderült! Hivatalosan is ez a hajszín a legvonzóbb!

Kiderült! Hivatalosan is ez a hajszín a legvonzóbb!

Az egyik legnépszerűbb online társkereső felmérése alapján kiderült melyik haszínt találják a legvonzóbbnak a felhasználók, az eredmény pedig igencsak meglepő. Habár sokszor mondjuk, hogy a külsőségek nem fontosak, azért nem is lényegtelenek és még ha nem is szívesen valljuk be, gyakran csak azok alapján döntünk, főleg, ha párkapcsolatról van szó.


A Badoo felmérést készített felhasználói körében, hogy milyen testalkat, szemszín és hajszín indítja be a fantáziájukat a másik nem iránt, a hajszín tekintetében pedig meglepő eredmény született. Íme a ranglista!

3. Vörös

Habár ez a szenvedély színe és gyakran beindítja a férfiak fantáziáját, a felmérés szerint az amerikai férfiaknak nem jön be. A nők esetében már más volt a helyzet, a résztvevőknek azonban még így is csak 1%-a mondta, hogy randizna vörös hajú férfival. Hozzá kell azonban tenni, hogy ez a hajszín a legritkább, a világon mindössze 1-2%-nak ilyen színű a haja, ezért a vörösek már eleve hátrányból indultak.

2. Szőke

Minden lány a szőke herceget várja. Vagy talán mégsem, ugyanis a felmérés szerint a nőknek csak 6%-a találta vonzónak a szőkéket, míg a férfiak esetében is csak 13%-a nyilatkozott pozitívan a szőke hajú nőkről.

1. Barna és fekete

Meglepő módon a sötét hajszín hódított. Ez a legszexibb, ugyanakkor leggyakoribb is a világon. A férfiak a barna, vagy fekete hajú nők 40%-át, míg a nők a sötét hajú férfiak 36%-át tartják vonzónak.

Forrás: Vous

Blikkruzs.blikk.hu

    Az EU szabályozásnak megfelelően értesítenünk kell Téged. Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk Megértettem!