Hosszú és sötét pillák, műszempilla nélkül – 5 tipp

Hosszú és sötét pillák, műszempilla nélkül – 5 tipp

A szépség szerelmesei odáig vannak a hosszú, sötét és sűrű szempillákért. Nem is csoda, hiszen kiemelik a szemet és még csábosabbá teszik a tekintetet és az egész sminket. Azonban elég ritka, hogy valaki szemöldökig érő, hosszú és sötét pillákkal születik – így ahhoz, hogy elérjük a kívánt hosszúságot/vastagságot/sűrűséget kell némi segítség.


Ha nem szereted a műszempillát és a különböző beépíthetős módszereknek sem vagy a híve, még mindig ott a leghétköznapibb megoldás – a szempillaspirál. Ám néhány praktikát azért ismerned kell, hogy szempillaspirállal is el tudd érni a kívánt hatást:

 

 

ccc 21b55


#1 Használj szempilla göndörítőt

Ébredtél már úgy, hogy valami folyton szúrta a szemed? Lehet, hogy egy elaludt szempilla volt az! Ezért ajánlott a szempilla göndörítő használata: így rendezheted a pilláidat, ráadásul szuper ívet kap tőle a szempillád. Hogy még hatásosabb legyen a technika, hajszárítóval melegítsd meg kicsit a göndörítőt.

#2 Alapozó szempillaspirál

Ha dúsabb pillákat szeretnél, akkor felejtsd el a sok-sok réteg spirált! Ez ugyanis egyrészt nem valami szép, másrészt pedig egy hosszú nap folyamán jó eséllyel le is fog potyogni és el fogod kenni a szemed alatt. A dús hatás elérése érdekében használj inkább alapozót. Bizony, létezik szempillaspirál alapozó – kinézetre olyan, mint bármelyik spirál, viszont az alapozó fehér színű és sűrűbb állagú. Vidd fel 1-2 rétegben és erre jöhet a rendes szempillaspirál. Tartósabb és sokkal szebbek is lesznek a pilláid.


#3 Húzd ki a szemed!

A kihúzott szem optikailag még jobban kiemeli a pillákat – és a szemeidet is, ezért érdemes rászánni pár percet reggelente.

#4 A fekete szempillaspirálon túl

A pilláidat nem csak úgy hangsúlyozhatod, hogy fekete spirállal kifested, sőt! A szőke szempillájúaknak kifejezetten természetellenes hatású lehet a fekete spirál. Mindig a természetes pilláid színéhez igazodj: és csak 1-2 árnyalattal válassz sötétebb színt.

#5 Használj hintőport

Vastag pillák hintőporral? Bizony! Vigyél fel egy réteg szempillaspirált, majd önts ki egy kis tálba hintőport. Fültisztító pálcika segítségével vigyél fel a pilláidra a hintőporból – majd jöhet még egy réteg szempillaspirál. Ugye, sokkal dúsabb?

További információk

    Az EU szabályozásnak megfelelően értesítenünk kell Téged. Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk Megértettem!