Így növeszd meg a körmöd gyorsan – 5 szuper tipp!

Így növeszd meg a körmöd gyorsan – 5 szuper tipp!

Könnyen törik a körmöd és így nehéz, és sok idő megnöveszteni? Cikkünkben most 5 olyan praktikát gyűjtöttünk össze, amelyek nem csak hozzájárulnak a gyorsabb növekedéshez, hanem erősítik is a körmöket! Íme:


1. Körömerősítő körömlakk
Nyilván ha magadnak manikűrözöl, nincs idő mindig elkészíteni egy csilli-villi körmöt. De a gyorsan felszívódó, körömerősítő körömlakk csak pár percet vesz igénybe – az eredményért pedig hálás leszel!

2. Körömágy ápolás
Nem csak a körmöket kell erősíteni és ápolni, hanem a körömágyat is. A hideg idő közeledtével kezünk – és ezzel együtt körömágyunk is gyorsabban kiszárad. Ha a körömágyat is rendszeresen ápolod, úgy a körmeid is gyorsabban fognak nőni.

3. Aceton
Az aceton a legtöbb körömlakkban megtalálható. Remekül képes eltávolítani a csillámporos, köves lakkot – egy hétköznapi lakkhoz azonban semmi szükség ilyen erős lemosóra. Az aceton szárítja a bőrt és a körmöket is; ráadásul olyan természetes olajoktól fosztja meg a körmöt, ami töredezéshez és hámláshoz vezet. Használj tehát aceton-mentes termékeket!

4. Házimunka
Mosogatás vagy takarítás során ajánlatos gumikesztyűt húzni, hogy megvédd a kezed a kiszáradástól – és persze körmeid is a töredezéstől. Nem beszélve arról, hogy a lakkozott köröm is sokkal tovább szebb marad, ha nem áztatod a kezed a vegyszeres vízbe.

5. Körömrágás
Nagyon sok nő teszi tönkre úgy a körmét, hogy stresszes helyzetben vagy izgulás közben rágja azt. Ez nagyon rossz szokás, amitől minél előbb meg kell szabadulni. A szakadozott körömágy és megrágott köröm ugyanis nem túl szép látvány. Ha nagyon nem megy a „leszokás”, használj keserű körömlakkot!

További információk

    Az EU szabályozásnak megfelelően értesítenünk kell Téged. Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk Megértettem!