Így tüntesd el a tetoválásokat egyszerűen!

Így tüntesd el a tetoválásokat egyszerűen!

Így tüntesd el a tetoválásokat egyszerűen!


Mindenki elgondolkodott már azon, hogy csináltasson magának egy tetkót. Azok közül, akik meg is tették, sokan sokszor olyan élethelyzetbe keverednek, hogy azt kívánják, bárcsak ne lenne rajtuk a minta. Mutatunk két egyszerű megoldást, hogyan tüntesd el a tetoválást!
Legtöbbször a tetoválás egy jól átgondolt döntés eredménye, és olyan üzenetet hordoz a gazdájának, amitől soha nem szeretne megválni. Azonban adódhatnak olyan élethelyzetek, amikor azt kívánjuk, bárcsak ne lenne rajtunk az imádott varrat. Ezekkel az egyszerű megoldásokkal átmenetileg tökéletesen elfedheted a tetoválást, és nem kell szégyenkezned! Megválni egy tetoválástól fájdalmas, hosszú és drága folyamat, úgyhogy jó tudni, hogy van olcsó, praktikus alternatíva.

Két megoldás is létezik, válaszd ki a számodra megfelelőt:

1. Takard le a tetoválást piros rúzzsal. Aztán vigyél fel egy kevés, világos korrektort. Erre jöjjön némi alapozó, majd púder. Ennek a megoldásnak a hátránya, hogy kerülne kell a felülettel való érintkezést, és könnyen befoghatja a ruhádat.

2. Vigyél fel a tetoválásra erős korrektort (tanácsos, hogy a bőrödnél pár árnyalattal világosabb legyen) majd erre jöhet az alapozó (egyezzen meg a bőrszíneddel). Ezután púder segítségével végezd el az utolsó simításokat, végül egy kevés hajlakkal biztosítsd, hogy a felvitt anyagok jobban tapadjanak a bőrödhöz.
Bár a megoldás átmeneti, de ha csak egy-két alkalommal van szükséged arra, hogy “eltűnjön” rólad a tetoválás, ez a két trükk nagyon hasznos lehet!

attat 96cdd

Ilyennincs.com

    Az EU szabályozásnak megfelelően értesítenünk kell Téged. Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk Megértettem!