FLAMBOYAGE az új ombre, ez az ősz haj­di­vatja

FLAMBOYAGE az új ombre, ez az ősz haj­di­vatja

Íme az új tech­nika, amit imádni fogsz, és ami kö­te­lező lesz idén ős­szel.


Nemcsak az ombre és a bayalage van már a hátunk mögött, de a nyár legnagyobb őrülete, a pasztellszínű tincsek is. Egy új festési technika viszont szinte kötelező lesz az idei őszi hónapokban. Jó, ha te is megismered, mi az, amire hamarosan te is őrülten vágyni fogsz. Ez bizony a flamboyage.

620x0 11 96f00


Ez a módszer egy speciális, francia eredetű melírozási eljárás. A lényege az, hogy a fodrász tincseket választ le a hajból, a tincsekre ragasztószalagot rak, mely a vízben könnyen oldódik. Ez a szalag emeli fel azokat a hajszálakat, melyeket végül az egyes tincseken festésre választ ki a fodrász. Persze ez így viszonylag bonyolultan hangzik. Mutatjuk inkább, milyen végeredmény érhető el az eljárással.

1x2 4 3cbea


A módszer attól igazán nagyszerű, hogy teljesen természetes hatást kölcsönös. Tulajdonképpen a bayalage és az ombre legklasszabb tulajdonságait ötvözi: a hajvégek ugyanis kicsit világosabbak, a színhatás fényes és természetes.

620x0 9 d230c

620x0 8 ed65c

Ripost.hu

    Az EU szabályozásnak megfelelően értesítenünk kell Téged. Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk Megértettem!