Baj­ban le­szünk: ez a szín lesz az idei ősz és tél leg­na­gyobb trendje

Baj­ban le­szünk: ez a szín lesz az idei ősz és tél leg­na­gyobb trendje

Komor, a leg­töb­bek­nek előny­te­len ár­nya­la­tok­kal ruk­kol­tak elő a ter­ve­zők. Mégis ezek­ben le­szünk a leg­di­va­to­sab­bak.


Az utóbbi hónapokban a púderszínek, a rózsaszín és a világos, pasztell árnyalatok versengtek a neonnal. Mostantól viszont az évszakkal együtt a divat színe is új irányt vesz.
Az idei ősz és tél legdivatosabb árnyalatai a földszínek jegyében a természetes vonalat erősítik.


És ezzel bizony sokan lesznek bajban, mert nemcsak komor színekről van szó, de ráadásul igencsak kevés bőrtónushoz passzolnak igazán.

620x0 6 9884b


A barna, a sárga és a zöld olyan árnyalatai fognak hódítani, melyeket legjobb néhány kiegészítővel valahogy élettel telibbé tenni. A fenti színskálát ugyanis nagyjából így kell elképzelned a ruhákon:

 

620x0 5 7b016
zara

A zöld és a fekete nem túl vidám párosítás. Legalábbis a zöldnek ez az árnyalata meglehetősen sápaszt szinte minden arcot.

 

620x0 4 667ff
zara

Segítség lehet, ha ezeket a színeket nem blúzokon és pulóvereken hordod, hanem az árnyalatot illetően inkább a nadrágra esik a választásod.

 

620x0 3 44f05
h&m

Esetleg kombinálhatod a kék mindig menő farmeros árnyalatával az őszi barna vonalat.

 

620x0 2 78763
h&m

Nagyot fog idén futni a bordó is, ez már kicsivel többeknek áll jól, de nem árt, ha a próbafülkék neonvilágítása mellett valamivel természetesebb fénynél is szemügyre veszed, melyik tónusa passzol jobban a bőrszínedhez.

 

620x0 1 e0d37
mango

A barna, a fekete és a fehér például nagyon népszerűnek számít majd. De ha ezek közel lesznek az arcodhoz, akkor jól jársz egy élénk színű rúzzsal vagy egy határozottabban sminkelt szemmel.

Ripost.hu

×
×

    Az EU szabályozásnak megfelelően értesítenünk kell Téged. Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk Megértettem!