Baj­ban le­szünk: ez a szín lesz az idei ősz és tél leg­na­gyobb trendje

Baj­ban le­szünk: ez a szín lesz az idei ősz és tél leg­na­gyobb trendje

Komor, a leg­töb­bek­nek előny­te­len ár­nya­la­tok­kal ruk­kol­tak elő a ter­ve­zők. Mégis ezek­ben le­szünk a leg­di­va­to­sab­bak.


Az utóbbi hónapokban a púderszínek, a rózsaszín és a világos, pasztell árnyalatok versengtek a neonnal. Mostantól viszont az évszakkal együtt a divat színe is új irányt vesz.
Az idei ősz és tél legdivatosabb árnyalatai a földszínek jegyében a természetes vonalat erősítik.


És ezzel bizony sokan lesznek bajban, mert nemcsak komor színekről van szó, de ráadásul igencsak kevés bőrtónushoz passzolnak igazán.

620x0 6 9884b


A barna, a sárga és a zöld olyan árnyalatai fognak hódítani, melyeket legjobb néhány kiegészítővel valahogy élettel telibbé tenni. A fenti színskálát ugyanis nagyjából így kell elképzelned a ruhákon:

 

620x0 5 7b016
zara

A zöld és a fekete nem túl vidám párosítás. Legalábbis a zöldnek ez az árnyalata meglehetősen sápaszt szinte minden arcot.

 

620x0 4 667ff
zara

Segítség lehet, ha ezeket a színeket nem blúzokon és pulóvereken hordod, hanem az árnyalatot illetően inkább a nadrágra esik a választásod.

 

620x0 3 44f05
h&m

Esetleg kombinálhatod a kék mindig menő farmeros árnyalatával az őszi barna vonalat.

 

620x0 2 78763
h&m

Nagyot fog idén futni a bordó is, ez már kicsivel többeknek áll jól, de nem árt, ha a próbafülkék neonvilágítása mellett valamivel természetesebb fénynél is szemügyre veszed, melyik tónusa passzol jobban a bőrszínedhez.

 

620x0 1 e0d37
mango

A barna, a fekete és a fehér például nagyon népszerűnek számít majd. De ha ezek közel lesznek az arcodhoz, akkor jól jársz egy élénk színű rúzzsal vagy egy határozottabban sminkelt szemmel.

Ripost.hu

    Az EU szabályozásnak megfelelően értesítenünk kell Téged. Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk Megértettem!