EZ A NŐ VOLT A VILÁG LEGKÖVÉREBB EMBERE, KÖZEL 500 KILÓ VOLT. NÉZD MEG, MILYEN ELKÉPESZTŐEN CSINOSRA FOGYOTT! (VIDEÓ)

EZ A NŐ VOLT A VILÁG LEGKÖVÉREBB EMBERE, KÖZEL 500 KILÓ VOLT. NÉZD MEG, MILYEN ELKÉPESZTŐEN CSINOSRA FOGYOTT! (VIDEÓ)

Szívet tépő az oka, miért akart lefogyni.

Ha valaki több száz kilós súlyfölösleggel él együtt, akkor az már baj. Nagy baj.

Mayra Rosales élete egy tragédia volt, egész nap az ágyban feküdt, a kisujját is alig bírta mozdítani a közel 500 kilójának “köszönhetően”. Egy időben ő volt a világ legkövérebb embere. Ez bizony, már nem dicsőség, hiszen az egészsége, és az élete is kockán forgott.

A texasi hölgyre 2008-ban figyelt fel a világsajtó, amikor az a hír kelt szárnyra, hogy óriási testsúlyával agyonnyomta az ágya mellett játszó kétéves unokaöccsét. Szegény nő ekkor a “féltonnás gyilkos” becenevet is megkapta. Azonban a nyomozás során kiderült, hogy nem ő volt a bűnös, hanem testvérétől szerette volna megvédeni, aki fizikailag bántalmazta a gyerekét.

Testvére végül bevallotta, mit tett, és 15 év börtönbüntetést kapott. Mayra-t sokként érték a történtek, ekkor elhatározta, hogy a húga után maradt két gyereknek ő fogja gondját viselni. Ehhez azonban változtatni kellett életformáján. Magas fehérje, és alacsony szénhidrát tartalmú diétájának köszönhetően majdnem háromszáz kilótól szabadult meg.

Átesett egy komoly gyomorszűkítő műtéten, és több fogyókúrán is. A 35 éves nőre jelenleg rá sem lehet ismerni, annyira megváltozott. 11 műtétnek, és a fogyókúrának köszönhetően négy év alatt végre elérte a célját: mínusz 360 kiló.

“A legnehezebb az volt, hogy nagyon oda kellett figyeljek az étkezésemre, de a testmozgás bevezetése sem volt egy könnyű dolog” – mesélte az érdeklődőknek a most bomba formában levő hölgy. Mayra jelenleg boldog, és egészséges, és szívesen mesél előző életéről különböző tévé műsorokban.

Így néz ki most:

HCPktkqTURBXy80YTQ1YTNlZTY0MTZkNjU4MWFlNmYwZGIwMzBjNjEyMi5qcGVnkZUCzQJsAMLD d58a0

Kiskegyed.hu

    Az EU szabályozásnak megfelelően értesítenünk kell Téged. Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk Megértettem!