Tü­kör­ma­ni­kűr­rel le­szel cso­dás idén ős­szel! Így ké­szítsd el

Tü­kör­ma­ni­kűr­rel le­szel cso­dás idén ős­szel! Így ké­szítsd el

Fémes ra­gyo­gás, csil­logó kör­mök, ez az új trend, amit te is kö­vetni sze­ret­nél, amint job­ban meg­is­me­red.


Idén ősszel a minimalista geomanikűr mellett igazán ragyogó trend üti fel a fejét. A tükörszerű körmök, a fémes ragyogás mesés, elegáns külsőt kölcsönöz majd neked, mintha valódi ékszereket viselnél minden egyes ujjadon.
Választhatsz színes megoldást is, de a legtökéletesebb eredményt akkor éred el, ha az ezüst vagy az arany valamelyik árnyalatát próbálod ki.


Ha otthon szeretnéd elkészíteni, akkor első lépésként feketére fesd a körmöd. Erre kerül rá a kifejezetten erre a célra vásárolható, fémes, tükörfényű púder, melyet aztán fedőlakkal tudsz rögzíteni.


Ha nem szeretnél erre külön költeni, akkor kipróbálhatod egy fémes ragyogású szemhéjpúderrel is a lakkozást, egészen szép lesz a végeredmény!


Persze a legegyszerűbb és legkönnyebb módszer az, ha kimondottan metálos-tükrös csillogású körömlakkot választasz, és ezzel éred el a kívánt hatást.

620x0 8 4e3d3

Ripost.hu

    Az EU szabályozásnak megfelelően értesítenünk kell Téged. Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk Megértettem!