Óriási fogyás. A szépségkirálynőink is ezzel a módszrrel fogynak

Óriási fogyás. A szépségkirálynőink is ezzel a módszrrel fogynak

Az emberek tudni szeretnék, hogyan fogynak le az ünnepelt sztárok - az érdeklődés egyre csak nő. Vajon drága műtétekkel? Manapság már senki sem fekszik ezért a kés alá! Esetleg kínzó diétákkal? Azok már mind kimentek a divatból! Megtaláltuk néhány sztár Instagram fiókját, és megkértük őket, osszák meg velünk, mi a titka annak, hogy ilyen szuperül néznek ki.

Kattints a linkekre és tudj meg minél többet a celebek fogyási titkairól!

1. Kiss Daniella, Miss World Hungary 2015.

daniellakiss 0db1d

2. Kárpáti Rebeka, modell, a „Jóban Rosszban" sorozat színésznője.

rebekarpatiegesz d435e

3. Som-Balogh Edina, Miss Hungary 2013., modell, a „Barátok közt" sorozat színésznője.

sombaloghedina 00bb6

Több, mint 100 népszerű Instagram oldal közül választottuk ki a leglátogatottabbakat. Kiderült, hogy a hírességek a Chocolate Slim-et részesítik leginkább előnyben, ha a fogyásról van szó. Folytattuk a kutatásunkat, és elhatároztuk, hogy megvásároljuk a terméket a gyártó hivatalos oldalán keresztül.

MEGRENDELEM 1a4cb

Először is, megpróbáltuk kideríteni, vajon miért választja olyan sok sztár a Chocolate Slim-et. A titok a termék összetételében rejlik. Valójában, a készítmény 100%-osan természetes összetevőkből áll, nevezetesen: zöld kávébabból, természetes kakaóból, acai bogyóból, chia magból, pecsétviaszgomba kivonatból és goji bogyóból. Ezek az alkotóelemek helyreállítják a szervezet működését, így lehetővé téve alakunk megőrzését, illetve annak fokozatos javítását.

A vizsgálatok eredményei alapján, két nő egy hónap alatt, 11,8 kg-ot és 18 kg-ot fogyott. Ezek az eredmények igencsak látványosak!

Itt tudod megrendelni

MEGRENDELEM 1a4cb

sidebar a55cf

Az ünnepelt hírességek már meghozták a jó döntést – és veled mi a helyzet?

Első tesztalanyunk, Anikó egy hónapon át használta a Chocolate Slim-et. Az első héten érezte, hogy javul a közérzete, mindeközben pedig 64 kg-ról 61,7 kg-ra csökkent a súlya. Ugyanilyen mértékű fogyás volt megfigyelhető az elkövetkezendő három hét során is. Egy hónap alatt, összesen 11,8 kg-t adott le.

photo 3 3d7fd

 

Második tesztalanyunk, Zsuzsi úgy döntött, radikális lépést tesz: az említett egy hónapon felül még további két héten keresztül használta a Chocolate Slim-et. Gyorsabban fogyott, mint Anikó. Az első hét végére, 4 kg-ot adott le. Ezután a teste alkalmazkodni kezdett a termékhez, ezért a fogyás mértéke kissé csökkent. Mindazonáltal, 5 héttel később, Zsuzsi az alábbi kis megjegyzéssel küldte el ezt a fotót: –18 kg.

photo 4 2bae0

  MEGRENDELEM 1a4cb

    Az EU szabályozásnak megfelelően értesítenünk kell Téged. Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk Megértettem!