Sze­ret­nél 10 évvel fi­a­ta­labb­nak tűnni? Lesd el a japán nők egy­szerű tit­kát!

Sze­ret­nél 10 évvel fi­a­ta­labb­nak tűnni? Lesd el a japán nők egy­szerű tit­kát!

Az ázsiai nők tö­ké­le­tes bőre nem a vé­let­len műve. Is­me­rik és ki­hasz­nál­ják a rizs va­rázs­la­tos ere­jét, hogy ki­si­mít­sák az egye­net­len­sé­ge­ket és el­tün­tes­sék a pig­ment­fol­to­kat.


A rizs tökéletes arcápoló: kisimítja a bőr egyenetlenségeit, segít eltüntetni az elszíneződéseket, és azonnal simábbá teszi az arcot. Ez főként a benne található linolsavnak köszönhető, amely támogatja a kollagén képződését a bőrben, ezáltal pedig kisimítja a ráncokat és megfiatalítja a külsődet.


Ezen kívül a rizs egy szkvalén nevű vegyületet is tartalmaz, amely kismértékben képes a napsugárzástól is megvédeni a bőrt (ez persze egyáltalán nem jelenti azt, hogy ne lenne szükséged magas faktorszámú fényvédő krémre).

A rizspakoláshoz a következőkre lesz szükséged:

3 evőkanál rizs, 1 evőkanál tej, 1 evőkanál méz és egy csésze víz.

620x0 1 0366e


Főzd meg a rizst az egy csésze vízben, majd keverd hozzá a mézet és a tejet. Amikor langyosra hűlt, kend fel az arcodra, és hagyd rajta tíz percig. Végül mosd le az arcodat langyos vízzel. A rizs linolsav-tartalma hidratálja bőrt, és javítja a vérkeringését. Ha hetente egyszer beveted ezt a pakolást, hamarosan 10 évvel fiatalabbnak fogsz tűnni.

További információk

    Az EU szabályozásnak megfelelően értesítenünk kell Téged. Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk Megértettem!