5 trend, amit a legjobban szerettünk 2016-ban

5 trend, amit a legjobban szerettünk 2016-ban

Az év utolsó előtti napjára összeállítottunk egy listát abból az öt trendből, melyeket a legeslegjobban szerettünk, és a legszívesebben hordtunk mi magunk is 2016-ban.


Vállvillantás

 

2 6bfb1


Kimondhatjuk: 2016-ban a váll volt az új mell. A tavaszi-nyári szezonban gyakorlatilag semmi sem volt divatosabb a vállvillantós felsőknél, ruháknál, de az irányzat – ha némileg visszafogottabban is – az őszi-téli hónapokba is elkísért bennünket. Végre egy igazán nőies, sokféle fazont engedő, ezáltal sokféle testalkathoz előnyös trend! Éppen ezért szerettük, még akkor is, ha kissé sok is volt már belőle.


Tüllszoknyák

 

1 546cf


Ha gyerekkorodban volt rajtad utoljára tütü, vagy még akkor sem, de mindig is szívesen viseltél volna egyet, akkor ebben az évben eljött a te időd. Az utcai divatban és az alkalmi szettek részeként egyaránt divatba jött a tüllszoknya. A trend ezekben a hetekben tetőzik és reméljük még egy jó darabig marad.

Felvarrók

 

4 8f971


A 2016-os év egyik látványos visszatérője volt a felvarró, és mi speciel ezt a legkevésbé sem bántuk. A felvarrókkal ugyanis olyan holmik váltak színesebbé, változatosabbá, melyek bár alapdarabok, de olykor már unalmasnak érezzük őket, így például a farmerek vagy épp a kötött pulóverek.

Metálfény

 

3 035e3


Már a tavaszi-nyári szezonban elkezdődött, de – nálunk legalábbis – igazán kibontakozni inkább az őszi-téli szezonra tudott a fémes csillogású ruhadarabok és kiegészítők divatja. A legnépszerűbb darab ezen belül is az ezüst, rakott midiszoknya lett. Ami nem baj, de hordjuk bátran a többit is!

Choker nyaklánc

 

5 72c66


A 2016-os trendek közül talán az egyik leginkább megosztó a choker nyakláncok divatja. Van, aki nem csupán, hogy magán nem viseli el, de legszívesebben rá sem néz a kilencvenes évekből átszökött kiegészítőre. Mások szerint viszont látványos, sokféle szetthez passzol, és a legkevésbé sem kényelmetlen. Mi ez utóbbi véleményen vagyunk, ezért válogattuk be ezt az irányzatot is a listára.

További információk

    Az EU szabályozásnak megfelelően értesítenünk kell Téged. Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk Megértettem!