A tetkó, amitől eldobod az agyad: szeplő tetoválás az új őrület

A tetkó, amitől eldobod az agyad: szeplő tetoválás az új őrület

Manapság már olyan különleges és olykor extrém tetoválás mintákkal találkozhatunk az emberek különböző testrészein, hogy nem is igazán lepődünk meg az egyedi mintán. Unikornis, nyíl, Vasember? Mindenki azt varratja magára, amit kedvel, ami motiválja – vagy éppen ami az aktuális divat.


Vannak, akik legjobb barátnőjükkel közösen készítik el a kettőjükre készített tetoválást, míg mások olyan divatos és népszerű motívumot varratnak magukra, mint például a nyíl tetoválás.

Tudtad?
A legrégebbi ismert emberi tetoválást Ötzi viselte, az 1990-es években az Alpokban talált férfimúmia, korát kb. 5000 évesre becsülik. Bőre párhuzamos és keresztre emlékeztető rajzolatokkal volt díszítve.

 

a d2e96

 

Wikipedia
A modern tetoválás és az önmegvalósítás
Sokak számára a tetoválás nem csupán divat, egyre többen vannak akik azért tetováltatják magukat, mert így akarják kifejezni, megvalósítani önmagukat. Minden egyes tetoválás egyfajta üzenet a külvilágnak, de a viselője számára is fontos mondanivalót hordoz. Van aki egy tetoválás formájában örökíti meg az élete egy szakaszának végét. A médiának köszönhetően egyre elterjedtebb a tetoválás, de nem minden társadalmi rétegben. Az ügyvédek, üzletemberek körében tabunak számít a tetoválás. A régi idők börtönben készített tetoválásait felváltották a szalonokban készített, jó minőségű tetoválások, tattoo stílusok tömkelege vált ismertté, változatos a mintakészlet. Kedvelt női minták például a lepke, nonfiguratív minták, csillag, virág, tündér, szív, szitakötő, delfin, kelta stílusú minták, állatövi jelek.

Wikipedia

A legújabb őrület – a szeplő tetoválás
Míg a legtöbb szeplős nő több réteg alapozóval próbálja eltüntetni a szeplőt az arcáról, addig akadnak olyanok is, akik szeplő tetoválást kérnek a szalonban. Igen, szeplő tetoválást – ami megszólalásig hasonlít az igazi szeplőkre. Csak ez esetben az illető dönthet arról, hogy mennyi petty legyen az arcán – a szeme alatt legyen csak, vagy az egész arcán stb. Szeplő tehát – a személyes igényeinknek megfelelően.

 

a21 e241b

 

Szeplő tetoválás – személyre szabottan

 

a1 13d83

a2 7f7df

a3 12d1f

a3 03cdd

a4 d5cb4

a5 9e496

a6 12892

a7 d6aa1

a8 85169

 

 

További információk

    Az EU szabályozásnak megfelelően értesítenünk kell Téged. Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk Megértettem!