Így szabadulhatunk meg könnyen a migréntől!

Így szabadulhatunk meg könnyen a migréntől!

A migrén az egyik leggyakoribb időszakos betegség, a görcsös fejfájás, nagyon sok embert életét keseríti meg. Vannak olyanok is, akik ún. migrénes alkatok, ők azok, akik már minden fájdalomcsillapítót kipróbáltak, és mégis küzdenek az erős fejfájással. Nem kell beletörődni, a migrén tünetei enyhíthetőek, csak meg kell találni a megfelelő módszert rá.

Az alábbiakban egy egyszerű, természetes módszert mutatunk, mely hosszútávú hatása által igazi mennyország lehet a migrénnel küzdők számára.

Ki gondolta volna, hogy a nap mint nap használt só, olyan csodálatos erővel rendelkezik, hogy a fejfájást is megszünteti. Migrén ellen, csak jó minőségű, például Himalájai sót használjunk.


A Himalájai só 84 elektrolitot, és a szervezet számára fontos vegyi elemet tartalmaz. Azon túl, hogy csökkenti a migrénnel járó, erős, görcsös fejfájást, energiával tölti fel a szervezetet, kiegyensúlyozottá teszi a szerotonin szintet, erősíti az immunrendszert, és helyreállítja a szervezet elektrolit-egyensúlyát.

A Himalájai sós kezelés nagyon egyszerű. Igyunk meg naponta egyszer, vagy a migrén tüneteinek jelentkezésekor egy csésze vizet, melyben oldjunk fel 1 teáskanál Himalájai sót, és 1 citrom levét. A csodálatos keverék szinte azonnal hat, érdemes kipróbálni.

További információk

    Az EU szabályozásnak megfelelően értesítenünk kell Téged. Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk Megértettem!